Boruta Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 był ktoś na dyktatorze?? Najlepszy Dyktator jaki widziałem Dyziu, to ten z 1940 z Charlie Chaplinem ,ale to inne pokolenie...i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dyktator -- odhaczony, osobiście polecam, dużo tekstów niektóre nie powalaja, ale ciągle się coś dzieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A ja czekam na to : wycie syreny na końcówce ROZP... MNIE NA STRZĘPY I TYLE W TEMACIE.:twisted: Cool! Właśnie na taki film czekałem!! Dzieki za trailera!! :drunk::drunk::drunk: My dzis idziemy na MiB III Jak wrócę to napisze co nieco. Update: Film okazał się zbyt ckliwy jak na klimat poprzedników (MiB I i II). Tematem są relacje pomiędzy agentami K i J. Oczywiście kosmiczny Bad Guy tez jest. Ogólnie za duzo melancholii i za mało akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wczoraj bylismy w kinie. Mysle, ze gdybym doczytal sie wczesniej, ze to francuski film, to pewnie bysmy sobie odpuscili. Ale jestem mega zadowolony ze nie doczytalem sie! Film pt. NIETYKALNI. Dawno, albo inaczej. Nie pamietam zeby jakikolwiek film zrobil na mnie takie wrazenie. Naprawde polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wlasnie obejzelismy Iron Sky. Polecam tylko cholernie wytrwalym Jakis tam swoj klimat film ma ale jest poprostu glupi. Niby komedia z przymrozeniem oka, mimo to delikatna lipa. Natomiast sama inwazja Nazistow z ciemnej strony ksiezyca daje rade efekty calkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wlasnie obejzelismy Iron Sky. Polecam tylko cholernie wytrwalym Jakis tam swoj klimat film ma ale jest poprostu glupi. Niby komedia z przymrozeniem oka, mimo to delikatna lipa. Natomiast sama inwazja Nazistow z ciemnej strony ksiezyca daje rade efekty calkiem spoko. Też widziałem to w kinie i to na premierze...parodia. Liczyłem na to,że tym razem wygrają Poszedłem tam dla Laibach i Udo Kiera...nic szczególnego. Znaczy Laibach i Kier gut,ale reszta średnio...do popcornu. Swoją drogą pojeździć R 75 po księżycu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Project X - nedza... wytrwalismy z Edka 70min nuuuuda ani to smiszne ani warte uwagi jedynie kilka bluzgow. Odgrzewany kotlet imprezowej mlodzierzy nakrecony kamera "amatorska" tragedia Film miedo obejzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A my w godzinach wolnego czasu mielismy do wyboeu Dark Shadows ( niestety Madzia wygrala ) i poszlismy na Sniezke w sumie nie takie zle, ale po 3 piwach ogladalem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Wlasnie wrocilismy z Prometheus'a. Generalnie nieoczekujcie tu klimatu Obcego. Film jest nakrecony w zupelnie inny sposob chociaz pobac sie tez mozna. Kolezanka kilkakrotnie trzasla calym rzedem . Dla fanow Obcego pozycja obowiazkowa bo pare niezlych motywow tam urwali, ktorych absolutnie sie niespodziewalem, dla kogos kto nie ogladal Obcego bedzie to normalne kino S-F z ciekawa fabula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 dla kogos kto nie ogladal Obcego nie wierze,nie wierze,że tacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 My idziemy w środę. A co do Obcego to nie bez powodu zawędrował na moja łydkę uklon_bmw Prawdziwy drapieżnik!! Kina oczywiście się spodziewam innego jak poprzednie wydania, chociażby ze względu na różnice czasową pomiędzy filmami.. Ale ja i tak kocham SF i biorę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 lijo napewno si niezawiedziesz predzej bedziesz zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Obcy, obcy, nie kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dobry film, wczoraj ogladalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Obcy, obcy, nie kojarzę... eee tam,na pewno znasz tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 eee tam,na pewno znasz tego pana Właśnie wróciliśmy z filmu. Jak był młody to nieco inaczej wyglądał Polecam Ogólnie to "fajny fajny ale trochę damski", fabuła trochę przynudzała. Resztę dopowiedziałem sobie w wyobraźni Teraz zasysam z neta po kolei wszystkie Alieny. Zrobię sobie "Riply"eja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 "Riply"eja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 hehe, ja dopiero w zeszłym roku oglądnąłem Obcego - jak kupiłem Medrosie 4 części na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja jakies 2 miesiace temu zobilem Riply´eja... IV czesc - najslabsza :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Prometeusz....Powiem tak: Zdjęcia fantastyczne-Dariusz Wolski nie opieprzał się na Islandii, efekty spec-bardzo dobre,Chrlize Theron-sexi,ale rola Cyborga(David) najlepsza, Muzyka znakomita... Poza tym? Film w ogóle nie trzyma się kupy fabularnie ten film. Alien pozostanie Alienem, a to to po prostu próba wyłudzenia pieniędzy. Dodam tylko że prequel The Thing dużo bardziej spójny i znakomity! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja tam wolę komedię :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To na ul. Wiejskiej W W-wie najlepsza komedia..S.Bareja się chowa :dance::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Film w ogóle nie trzyma się kupy fabularnie ten film. Alien pozostanie Alienem, a to to po prostu próba wyłudzenia pieniędzy. Za to kocham kino S-F Bo kazdy ma swoje zdanie. Mi akurat film cholernie sie podobal. Fabula jaknajbardziej spojna tylko z masa rzeczy niedopowiedzianych co swiadczy najprawdopodobniej ze bedzie kontynuacja albo Scott chcial zmusic widza do "dumania". Sama pierwsza scene mozna zrozumiec na kilka sposobow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 "yuma"-polecam.fajny klimat.Pare rzeczy drażni,ale ogólnie dobry film.No i występuję e34:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio oglądaliśmy Sztos 2 .... kilka ciekawych akcji , tekstów + nawiązań aktorów/scen do chłopaki nie płaczą ... ale ogólnie kicha mega ... kto wykłada siano na produkcję takich filmów , że to się opłaca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi