sliwa99 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 od 12 stycznia wchodzi do kin SZTOS2 moze byc ciekawy musze sie wybeac na to8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bylismy na listy do M. Poprostu rewelka Może i mnie w końcu mąż zabierze na ten film W końcu mąż zabrał mnie na ten film i ..... bardzo mi się podobał. Taki ciepły, świąteczny, a do tego śmieszny :lol: Obsada bardzo dobrze dobrana, ogólnie chyba jeszcze raz się na niego wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Teraz czekam na premierę "Dziewczyny z tatuażem" ( chcę porównać ze skandynawską wersją i oczywiście z książką ) oraz "Żelazna dama". Choć ciekawy może być również "Człowiek na krawędzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Milenium bylo za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gdzie jeszcze graja listy do M.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Listy do M. grają w Heliosach: Repertuar: Środa 11 stycznia 2012 : Wrocław Helios Kazimierza Wlk. : Sieć kin Helios Repertuar: Środa 11 stycznia 2012 : Wrocław Helios Magnolia Park : Sieć kin Helios Multikinach: Kup bilet - Multikino - Multikino Kup bilet - Multikino - Multikino Cinema-City: http://www.cinema-city.pl/index.php?module=movie&action=repertoire&cid=1067 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Milenium bylo za***iste Bardzo fajnie zekranizowana trylogia, widziałam zwiastuny i chyba "dziewczyna z tatuażem" nie pobije wersji skandynawskiej, ale zobaczymy .... Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak ktoś się zabiera za oglądanie tego milenium to najlepiej wszystkie 3 części za jednym zamachem , bo historia jest mocno pogmatwana i najlepiej to łyknąć za jednym razem .... ogólnie extra zmontowany i wyreżyserowany film :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 wczoraj widzielismy "sztos 2" i powiem ze film schematycznie zerzniety z czescie pierwszej ale urozmaicony o fajne teksty i przeza***ista role Szyca ogolnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mówisz,że sztos 2 daje radę to trzeba się wybrać do kina i zobaczyć a ja polecam film Wyścig z czasem główną role dla piosenkarz Timberlake.W filmie wiele się dzieje a cała akcja to pogoń za czasem,który ucieka...Bardzo dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 wczoraj ogladalem " O polnocy w paryzu" - W.Allena... jeden z jego najlepszy filmow uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 dzisiaj widzialem "American Pie- zjazd absolewntow" i baaaardzo polecam prawie dwie godziny smiania sie z lekkimi przerwami na zlapanie oddechu ak dla mnie chyba najlpesza czesc z serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 [h=6]GHOST RIDER 2 3D - polecam [/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zaginiona. Całkiem ciekawy thriller. Wyścig z czasem też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Może hostel 3 dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bylismy jakis czas temu na takim mega lajtowym filmie. Na kaca, albo na dzien kiedy nei trzeba myslec zbytnio rewelacyjnie sie nadaje. "kupilismy sobie zoo" z matt damonem. Luzny i przyjemny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Bylismy jakis czas temu na takim mega lajtowym filmie. Na kaca, albo na dzien kiedy nei trzeba myslec zbytnio rewelacyjnie sie nadaje. "kupilismy sobie zoo" z matt damonem. Luzny i przyjemny filmik Bardzo dobry film. Dawno nie ogladalem czegos lekkiego, co nie jest tylko biciem sie i zabijaniem Matt Damon swietnie w nim gra, ten gosciu jeszcze nakreci sporo filmow bo co niektorzy to sie juz wysypuja do tego przyjemna fabula, cos nowego Obejrzalem tez American Pie nowy, powiem, ze nawet sie posmialem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W tym tygodniu mnielismy pelen wypas i pelne szalenstwo kinowe W piatek poszlismy na "battleship - bitwa o ziemie"> Ku zaskoczeniu, bardzo fajny film. Nie typowa napierdzielanka z kosmitami, tylko fajny film z humorem. Naprawde podobal mi sie. Niestety nie moge powiedziec tego samego o filmie "dom w glebi lasu". Mohge powiedziec z reka na sercu, ze bylo to najwieksze gowno jakie kiedykolwiek widzialem. Autentycznie, gdyby nie popcorn i duza cola ktora nie chcialo nam sie targac, to po kwadransie bylyby wrotki i wyjazd. Chlam to malo powiedziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A ja czekam na to : wycie syreny na końcówce ROZP... MNIE NA STRZĘPY I TYLE W TEMACIE. SOUNDTRACK DO MOJEGO BMW JUŻ NIEBAWEM ;] :twisted: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A to jest coś w stylu star treck:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A ja czekam na to : Prometheus Full Trailer 2 - YouTube wycie syreny na końcówce ROZP... MNIE NA STRZĘPY I TYLE W TEMACIE. Zapowiada się dość dobrze, lobię takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A to jest coś w stylu star treck:lol: Staszek, to Prequel Alien I i w dodatku w reżyserii Ridleya Scotta. Jeżeli oczywiście lubisz takie kino.Ale słusznie zakwalifikowałeś to do kategorii SF, aczkolwiek Obcy, to bardziej horror SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Staszek, to Prequel Alien I i w dodatku w reżyserii Ridleya Scotta. Jeżeli oczywiście lubisz takie kino.Ale słusznie zakwalifikowałeś to do kategorii SF, aczkolwiek Obcy, to bardziej horror SF Obowiazkowo do kina! Od dluzszego czasu czekam na ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Obowiazkowo do kina! taaaaaaaa.......:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 był ktoś na dyktatorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi