E34-Patryk Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 A ktoś widział "te baby są jakieś inne" czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Moja koleżanka na tym była, mówi, że świetny film, pośmiała się jak nigdy - to jej słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 był ktoś na Bitwie Warszawskiej ?naprawdę taki "szit" jak piszą ? brat byl i mowi ze ujdzie w tloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 był ktoś na Bitwie Warszawskiej ?naprawdę taki "szit" jak piszą ? slyszalem ze tak... osobiscie nie widzialem tego filmu ale slyczalem od kilku osob ze zadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 A ktoś widział "te baby są jakieś inne" czy jakoś tak? Opinia znajomego: Lipa, akcja toczy sie w jadacym samochodzie i gada sobie 2 kolesi i kobietach, czasami wpadnie smieszny tekst. Troche osob wyszlo z kina bo nudy. Mialem isc ale moje kochanie ma sciagnac na komputer wiec zobacze w domu Jak bys chciał to moge wypalic Ci plytke z paroma jeszcze innymi filmikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 A ktoś widział "te baby są jakieś inne" czy jakoś tak? wlasnie ogladam http://kinolive.pl/film_online/15856-baby-sa-jakies-inne-2011-pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Od dawien dawna nichodze na Polskie komedie do kina po prostu sa tragiczne a zapowiedzi standardowe "najlepsza polska komedia od czasow..." wiadomo, ze niekazdego smieszy to samo. Zobacze na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Co powiecie o filmach typu StreetDance 3D i StepUp 3D moim zdaniem godne polecenia oczywiście jeśli ktoś lubi filmy o młodych ludziach którzy zrobią wszystko by wywalczyć główną nagrodę w bitwach tanecznych No i jeszcze taki film jak Zielony Szerszeń dzisiaj sciągłem w 3D ale jutro zobaczy czy taki fajny ze zwiastuna wydawał sie fajny ale to się zobaczy oczywiście polecam też ostatnią część piratów z karaibów bardzo fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Zielonego szerszenia w 3D oglądałem pare miesięcy temu, żadnej rewelacji, równie dobrze może być w 2D... A wczoraj wieczorem byliśmy na Te baby są jakieś inne - niestety lipa. Jakieś 20 osób wyszło w trakcie filmu, kilka zasnęło (jedna obok mnie), ogólnie wystarczy zdobyc tekst do filmu i przeczytać, wyjdzie na to samo. Cały film to dialog, dwóch kolesi jedzie autem i gadają o kobietach. Parę fajnych tekstó, parę prawd(może wiecej niż parę ) 2 fajne dowcipy i koniec. Dzisiaj idziemy na jakiegoś thrillera, nie pamiętam teraz tytułu, ale cos o snach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A wczoraj wieczorem byliśmy na Te baby są jakieś inne - niestety lipa. Jakieś 20 osób wyszło w trakcie filmu, kilka zasnęło (jedna obok mnie), ogólnie wystarczy zdobyc tekst do filmu i przeczytać, wyjdzie na to samo. Cały film to dialog, dwóch kolesi jedzie autem i gadają o kobietach. Parę fajnych tekstó, parę prawd(może wiecej niż parę ) dokladnie tak jak mowisz wczoraj bylem w kinie na tym filmie i zadna rewelka ;/;/ ale teraz ma wejsc polskie kac vegas "wyjazd integracyjny " po zwiastunie zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ale teraz ma wejsc polskie kac vegas "wyjazd integracyjny " po zwiastunie zapowiada sie ciekawie A kiedy to ma wejść do kin ?? bo zajawki były już chyba w maju że niby film miał wejść we wrześniu do kin i jak na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A kiedy to ma wejść do kin ?? bo zajawki były już chyba w maju że niby film miał wejść we wrześniu do kin i jak na razie cisza niby 4 listopada ma juz byc w kinach tez zaliczylem zdziwko bo mialo byc w maju i tak jakos cos im nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 też dzisiaj słyszałam ze lipny film, ale ile ludzi tyle opinii... trzeba iść i się na własne oczy przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wczoraj zaliczyliśmy "Dom snów" miał być thriller, ale nic strasznego w nim nie było. Film fajny, kobiety wycierały twarze, więc chyba łezki się polały. Uważam że warto się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 a ja byłem wczoraj na Trzech Muszkieterach 3D i zdecydowanie polecam - fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 "elita zabojcow"-na relaks=fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 A ja nie kinowo a płytowo, ale polecam zarówno paniom jak i panom. "Admirał" - Andreia Kravchuka największa jak dotąd produkcja filmowa w historii Rosji. Coś jak "Titanic" tylko na faktach od początku do końca. Dla panów wspaniałe sceny batalistyczne na morzu i lądzie, dla pań watek poboczny osadzony w przepychu carskiej Rosji. Następny film już polski: "Dom Zły". Dobre konkretne kino- sama kość bez owijania w bawełnę i bez żadnych metafor. Ciężki film pełen antybohaterów z nieoczekiwanym zakończeniem. Bardzo klimatyczny, znakomicie zagrane role, zimowy plan jak z bajki, no i moje ulubione górki-Bieszczady. Polecam na wieczory- kiedy spadnie już śnieg... p.s a co najlepsze dwa powyższe były bodajże w biedronie po dyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 "Wyjazd Integracyjny " byłem wczoraj z ekipą 12osobowa, browarek i każdemu z nas się podobało duzo śmiesznych sytuacji ciekawa obsada i jak to w Polsce na wyjazdach integracyjnych hehehe lepiej iść z kumplami bo jak macie zazdrosne dziewczyny to lepiej żeby nie oglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 "Wyjazd Integracyjny " byłem wczoraj z ekipą 12osobowa, browarek i każdemu z nas się podobało duzo śmiesznych sytuacji ciekawa obsada i jak to w Polsce na wyjazdach integracyjnych hehehe lepiej iść z kumplami bo jak macie zazdrosne dziewczyny to lepiej żeby nie oglądały rowniez byłem i podpisuje sie pod postem, POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Rowniez bylem i uwazam to za jeden z chlamow polskiego kina. Z taka obsada spodziewalem sie czegos znacznie wiekszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 w niedziele byłem na ,,Listy do M." za***iste:) można się nieźle pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 DOM SNOW ! POLECAM !uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 byłem na tym List do M polecam dobry też jest Zmierzch no i tak o dla pośmiania się i dla rozrywki Artur ratuje gwiazdkę ja tam lubię bajki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 na Zmierzchu byłem już nawet dwa razy - najfajniejsza jest tam 7er F01 - choć Medrosa zwracała uwagę na inne rzeczy w tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bylismy na listy do M. Poprostu rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi