Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Transformers można - ale tylko dla efektów :mrgreen: Polecam Knocked Up :mrgreen: fajna lajtowa komedia na popołudnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 najnowsze obejrzenie dzisiejsze: 7 krasnoludkow - las to za malo:D dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 najnowsze obejrzenie dzisiejsze: 7 krasnoludkow - las to za malo:D dobre:D polski dubbing ?? masz może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 niemiecki niestety, ale i tak jest niezle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Film 1408, podobno thiller ale szczerze mówiąc widziałam lepsze filmy z tego gatunku, obsada tez taka sobie- nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 a ja bym sie wybral na Hitman'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Słyszałam, że podobno Korowód jest niezły, a ja wybrałabym się na Supersamca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 to na co idziemy ??? :lol: pók początek miesiąca jest ............. :mrgreen: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 jezeli cinema city to proponuje: hitman, residen evil 4, superbad lub dziewczyna moich koszmarow chociaz otwarty jest juz helios w magnolia park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Może na wesoło, czyli dziewczyna moich koszmarów, choć kusi mnie tez residen evil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Może na wesoło, czyli dziewczyna moich koszmarów, choć kusi mnie tez residen evil 4 lipa straśna :] dużo krwi, flaków i innych wnętrzności, mało fabuły... taka rzeź na zombie bez specjalnego szczytnego celu i sensu... jedynka dalej rządzi [ Dodano: 2 Grudzień 07, 21:45 ] jezeli cinema city to proponuje: hitman, residen evil 4, superbad lub dziewczyna moich koszmarow chociaz otwarty jest juz helios w magnolia park w magnolii byłem raz... nie ochlapało mnie kupami wprawdzie... ale za to wystałem się pół godziny, żeby tam wjechać i drugie tyle, żeby wyjechać... nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 "Jestem legendą" :mrgreen: widizałem 2x co prawda nie w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Rowniez mam "Jestem legendą" w bardzo dobrej wersji wiec jak ktos chetny to odradzam kino i moge przegrac. Film niewart pojscia do kina,ma kupe bledow technicznych,fabula cienka i ogolnie nie jest wart wydania na niego kasiory!!! Mi osobiscie kojazy sie z "Świtem zywych trupow" tzn. bajka na kolach!!! Przereklamowany bubel,ale to moje skromne zdanie.Jesli ktos ma inne to chetnie przedyskutoje tą kwestie iz film napewno u wielu bedzie budzil rozne odczucia i napewno wart jest malej pogaduchy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 nom technicznie dobry al kilka wpadek było, ale psychologicznie lepszy, chyba chcieli pogodzić psychologie z komercją :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja polecam RUSH HOUR 3 Fajna komedia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja widziałam ostatnio Alvina i wiewiórki i takie sobie :party: Jak ktos ma Pile 4 to ja chetnie pozycze, bo nie mam z kim isc na to do kina :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Pola to brzmi jak propozycja ale ja sie boje pily hihi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 heheh A tam to taka bajeczka dla dużych dzieci :wink: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Pila IV jak zwykle ostra i intrygująca,mam w b.dobrej wersji przeznaczonej na dvd(ma sie kolegow na gieldzie ) Allien&Predator2 Fajny dla ludzi gustujących w takich tematach filmy mam wiec jak cos to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja proponuję "Projekt:Monster" (oryginalny tytuł "Cloverfield") bardzo ciekawie zrobiony i przyjemnie sie go ogląda <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A ja proponuje LEJDIS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 <bmw_2> taakk "bo cudowna ***** to jest woda z Lichenia :lol: no właśnie dziewczyny jak Wam sie podbało LEJDIS ? myślicie ze film dobrze odzwierciedla Nas ps Panowie tez moga napisac zeby nie było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 <bmw_2> taakk "bo cudowna ***** to jest woda z Lichenia :lol: no właśnie dziewczyny jak Wam sie podbało LEJDIS ? myślicie ze film dobrze odzwierciedla Nas ps Panowie tez moga napisac zeby nie było :wink: nie widziałem jeszcze ale mam zamiar... jeśli lejdis odzwierciedla kobiety tak jak trestosteron facetów, to muszę to zobaczyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 testosteron to sciema :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 <bmw_2> taakk "bo cudowna ***** to jest woda z Lichenia :lol: no właśnie dziewczyny jak Wam sie podbało LEJDIS ? myślicie ze film dobrze odzwierciedla Nas ps Panowie tez moga napisac zeby nie było :wink: Hmm.... zadajesz Madzia trudne pytania LEJDIS pierwsza klasa, można się pośmiać, ale czy nas odzwierciedla? Nie sądze :mrgreen: My jesteśmy gorsze :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi