Kaczmar_e30 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 F&F6 film świetny, bardzo mi się podobał tak jak 5część, no i w końcu umiejscowili w czasie tokyo drift (całą serię uwielbiam-to już trwa 13lat ) Iron-man 3d kończy serię, jest trochę humoru i jakaś akcja ogólnie lekki film. It's ROMAN bitches ! czy jakoś tak na odrzutowcu było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 To teraz na Kac Vegas 3 śmigamy no niee ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 byłem w piatek na premierze Iluzji i mogę polecić, mi osobiście się bardzo film podobał i daję ocene 8,5-10. Na filmwebie ma 7.7 także również dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 IronMan3 - spoko 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ktoś widział OBECNOŚĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 tak samo polecam film Iluzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Obejrzeliśmy "OBECNOŚĆ" niby jakiś horror, specjalnie pojechaliśmy na nocny seans, ja się niczego nie bałem, więc jak ktoś chce coś strasznego obejrzeć to ten film jest cienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Obejrzeliśmy "OBECNOŚĆ" niby jakiś horror, specjalnie pojechaliśmy na nocny seans, ja się niczego nie bałem, więc jak ktoś chce coś strasznego obejrzeć to ten film jest cienki. Kurcze myslalem, ze bedzie dawac rade. Wszystkie nowe horrory sa robione na jedno kopyto opuszczony dom itd... ewentualnie mozna wlaczyc jakis gore horror i sie pozygac Tylko sie zastanawiam czy to my doroslismy czy juz niekreca dobrych horrorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak kto lubi sf to "Riddick" nawet się nadaje. Już niedługo zaś "Maczeta Zabija" na to obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 polecam Labirynt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wczoraj łyknąłem Układ Zamknięty - polecam produkcję i naszą rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 widzialem i film ok, a byl ktos na tym: Metallica: Through the Never (2013) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kurde, późno bo późno ale łyknąłem w końcu tego F&F6 i powiem, że nieźle obtłukli te bumierki. A film to wiadomo jak to F&F - Szybko! :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jeżeli ktoś lubi filmy w klimacie SF to: Trzy na które chciałem się wybrać: 1000 lat po ziemi-jakoś nie miałem czasu na kino i dorwałem film jako dodatek do gazety. (Efekty specjalne-nie istnieją,Fabuła=dno straszne)szkoda kasy i czasu na wyprawę do kina. Niepamięć-film przy którym nie można zamknąć oczy albo wyskoczyć zrobić sobie herbatkę bo fabuła jest całekim OK,Trochę efektów.Podobał mi się. Elizium-jeszcze nie byłem ale zapowiada się ciekawie z całkiem realnym scenariuszem jak na klimaty SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 widzialem jakis czas temu niby dobrze ocenianych ¨Stazystow - dla mnie porazka, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 widzialem jakis czas temuniby dobrze ocenianych ¨Stazystow - dla mnie porazka, nie polecam Oglądałem kilka dni temu...dłuższa reklama google i nic poza tym. W filmie było kilka momentów zabawnych ale moim zdaniem prawie żywcem zaciągniętych z innych produkcji. Również nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy był ktoś już w kinie, lub wybiera sie na Dunkierkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 15 godzin temu, Francuz napisał: Czy był ktoś już w kinie, lub wybiera sie na Dunkierkę ? Ja się wybieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Zanim Ty się zbierzesz to juz na cda wrzuca No ale jak znajdziesz termin to daj znać. Edytowane 25 Lipca 2017 przez Francuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Wczoraj byłem - jak ktoś lubi wojenne filmy to na pewno się spodoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dunkierka cienka jak doopa węża i słaba jak sik pająka. Fabuła szła w dobra strone ale oprócz tego to brakło wszystkiego. Wg mnie 3/10. Nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Annabelle - Narodziny Zła Jak dla mnie średniawa, po prostu odgrzewanie kotleta i ciagniecie fabuły o lalce dopoki się da. Straszne momenty? Zero. Co najwyżej dla zabicia czasu jeśli ktoś oglądał poprzednie części i Obecnosc.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Bylem ostatnio ma Gru, Dru i Minionki. Bajka dla dzieci i starszych. Fajna, smieszna.Bylem yez na Kapitan Majtas. Nie idźcie. Szkoda kasy i czasu.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi