Energy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No a jak :oops::4:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie tylko Ty Energy...:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jack Reacher -Jednym strzalem. super film na podstawie książki Lee Child'a. byc może literatura tego autora nie należy do grona z "najwyższej półki", o tyle gęsta fabuła flmu nasączona jest sporą dawką humoru, ktora zadowoli niejednego wybrednego widza. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 NIEMOŻLIWE - masakra film naprawdę fajny nawet mnie się podobał a oglądałem go 2 tyg temu już był na necie i to w świetniej kopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 "Drogówka" jak dla mnie byl git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu34 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzisiaj ide na film "drogówka":lol: a puzniej na "niemozliwe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 polecam PL film Uwiklanie - nie bedziecie zawiedzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 DROGÓWKA- zaje...ty. Rzeczywistosc o Polskiej policji. Super film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bylismy dzisiaj na "Szklanej pulapce 5" - polecam, trzyma poziom wczesniejszych czesci ale doszlo tez duzo scen komediowych. Poniewaz od razu na drugiej sali zaczal sie "Piekne istoty" to tez ogladnelismy Przyjemnie sie ogladalo, rowniez polecam szczegolnie na Valentine Day i w ten sposob zalapalismy sie na dwie premiery jednego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 DROGÓWKA- zaje...ty. Rzeczywistosc o Polskiej policji. Super film. Potwierdzam warto obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 przypominam,ze juz a dwa dni fast & furious 6 kuog bilet,popcor,cola dobra pani z boku i jadą,jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 trailer jakoś mnie do szustki nie przekonuje dużo latania w powietrzu jak w chińskich produkcjach o kung-fu :shock: czekam na opinie z premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 czekam na opinie z premiery planujemy iść na maraton (dwie pierwsze części trzeba oglądnąć w domu) więc jak wrócimy to zaopiniuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a w Polsce kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 a w Polsce kiedy premiera? 24 maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ja juz po seansie goraco trzyma w napieciu szczegolnie na koncu wiecej nie ma co mowic :4:,tylko napomne jeszcze tyle ze jak bedzie 7mka F&F to juz bedzie grubooo w uuuj kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 przypominam,ze juz a dwa dni fast & furious 6 kuogbilet,popcor,cola dobra pani z boku i jadą,jadą Ja tak samo polecam A tym bardziej to ENEMEF: Noc Szybkich i Wściekłych - Multikino Sam się na to wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jack Reacher -Jednym strzalem. super film na podstawie książki Lee Child'a. byc może literatura tego autora nie należy do grona z "najwyższej półki", o tyle gęsta fabuła flmu nasączona jest sporą dawką humoru, ktora zadowoli niejednego wybrednego widza. polecam jakoś boję się Toma Cruisa...jego gra aktorska i mimika zamienia każdy film w któym występuje w thriller:) ostatni widziałem "Stroker" i muszę przyznać,że bardzo ładnie zrobiony(b.plastyczny i dobre zdj.),choć ma irytujące momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 trailer jakoś mnie do szustki nie przekonuje dużo latania w powietrzu jak w chińskich produkcjach o kung-fu :shock: czekam na opinie z premiery Byliśmy wczoraj na pokazie przedpremierowym. Trzyma styl piątki, choć więcej jest akcentów komediowych. Dużo się dzieje No i jezdzą BMW i to na samym początku filmu Jak ktoś lubie serie F&F - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak ktoś lubie serie F&F - POLECAM Do Tokyo Drift jak najbardziej. Trzyma styl piątki, choć więcej jest akcentów komediowych. Tego niestety sie balem. Po 30min wylaczylismy F&F5... No i jezdzą BMW i to na samym początku filmu Skoro tak to jednak poczekam na wersje "sieciowa" i moze obejze cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 jak jakaś zaprosi mnie do kina to obejrzę na dużym ekranie a tak poczekam szkoda kasy to już nie to samo co jedynka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Powiem szczerze, że po seansie Fast 6 stwierdzam, że robi naprawdę mega robote, dużo akcji, wiele się dzieje, no i nasze ukochane BMW, tu akurat w wydaniu e60 M5, ale cały film wart obejżenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 tu akurat w wydaniu e60 M5 tego do końca nie jestem pewien :confused: - muszę na spokojnie oglądnąć detale tych aut, bo coś tam jest pomieszane (np. Hobbs mówi coś o V8 i 560KM, a jak wiadomo M5 E60 ma V10 i 507KM) film wart obejżenia !! z tym się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 no fakt po obejrzeniu całości jest lepiej niż na trailerach fabuła robi się skomplikowana lub mało przejrzysta ale nie oto w tym filmie chodzi auta auta auta i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja łyknąłem dziś produkcję Sylwestra Stalone "Kulą w łeb". Jak dla mnie super kino i gra ten azjata z F&F:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi