rs4life Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam serdecznie! czy ktos ma doswiadczenie w kwesti zalozenia takowego zestawu z tylu? Nie bedzie nic obcieralo? BBS CH-R 19x10,5 ET25, szerokosc opony 265. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 było by miodnie jak byś napisał do czego to ma być włożone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dziadek na wzrok Ci siadło od Piastów i lecą Ci powieki jak temu z Bystre? Masz w tytule wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 ale siara.... ja yebie.....przemęczony jezdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 ale siara.... ja yebie.....przemęczony jezdem... Jak mi powiesz, czy upchne ten zestaw to anulujemy aspekt siary ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 napisałem na bmw sport do kolegi Vermiliona- zna się chłopina na rzeczy.. to jego odpowiedź: "Czesc Do E92 M3, tak spoko, to felgi do tego auta, zalozlbym tylko szersza opone, bo z 265 to szkoda felg. Tylko przod powinien miec podobna szerokosc, nie pamietam jak to jest w przypadku CH-R - 9.0", 9.5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 napisałem na bmw sport do kolegi Vermiliona- zna się chłopina na rzeczy.. to jego odpowiedź:"Czesc Do E92 M3, tak spoko, to felgi do tego auta, zalozlbym tylko szersza opone, bo z 265 to szkoda felg. Tylko przod powinien miec podobna szerokosc, nie pamietam jak to jest w przypadku CH-R - 9.0", 9.5". Dziekuje za informacje! Jezeli chodzi o przod, to myslalem o 8.5"/9" i to na pewno wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi