tomi5 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 witam. Na obecna chwile zbieram info co najlepiej kupić. A do tej pory znalazł by sie ktoś kto by podlaczyl pod kompa mój nowy nabytek i posprawdzał to i owo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jaki rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witaj, Dzwoń do Kamcia tel: 725 141 299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 E36 96r 2.0 150KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Myślę, że damy radę to podpiąć i posprawdzać W razie czego telefon masz w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jak szukasz interfejsu to posiadam odpowiednie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Mam taka samą e36 z 1995 roku i też podpinam ją pod kompa - INPA na lapku z fizycznym portem COM. Nawet dzisiaj się bawiłem. Jak bywasz w okolicy Brzegu Dolnego - zapraszam, za jedno piwko full serwis. Przy okazji możemy postawić dwie szlifierki obok siebie i porównać spawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Spoko dzięki, ale u mnie chyba moje M52 potrzebuje nowego B20 Przez tydzień wlałem do niego 5l oleju dzisiaj stan na bagnecie 0 to mało powiedziane. myslałem że to odma więc kupiłem nowy zestaw w salonie, i okazalo się że u mnie tez siedzi nowa, ktos próbował reanimowac ten silnik ale chyba jest tak doyebany że mu nic nie pomoże, chociaz patrzc na stan silnika to powinna byc igiełka 0 wycieków, czystko (nie jak po praniu) normalna komora silnika.... silnik na wolnych obrotach chodzi jak Szwajcarski zegarek czy zimy czy ciepły pali na dotyk. Mam magika który może wymienic uszczelniacze na zaworach, ale dochodze do wniosku że i uszczelniacze nie pomogą, wydaje mi sie że trzevba by z pierscieniami się bawic. Do tego wczoraj chyba przytkal mi się kat bo juz brzeczał, a od wczoraj auto stracilo na mocy, nawet na postoju nie mozna zamknac odbrotow, podczas jazdt gaz trzeba muskać bo sie od razu dusi i zwalnia, a z kata aż strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 więc ja to tylko moge ale odpalic auto pod blokiem :-) Kto chciałby polecieć i obejrzec mojego trupa??? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi