viktor1987 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 a wiec e36 coupe skradziono dzis mi dosc ciezko i wrecz nie osiagalnie finansowo-progowa rzecz: mianowicie listewke z prawego blotnika przedniego,wlasnie tą ktora nie jest Mpakietowa mianowicie z olx zA 20zl a od znajomych za piwko dostepna . przyznam ze najbardziej mnie boli ta mysl ze zapewne ujrze ja wielokrotnie a z wlascicielem zamienie napewno nie jednokrotnie slowko .metalnosc nasza nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jeszcze raz, od początku, po kolei poproszę pytanie_bmw Skradziono Ci listewkę z prawego przedniego błotnika, która jest warta 20 zł na OLX lub za darmo/za piwko u znajomego. I wiesz kto Ci ją zwinął skoro "ujrze ja wielokrotnie a z wlascicielem zamienie napewno nie jednokrotnie slowko"? To jeśli wiesz kto ją zwinął to... dlaczego jeszcze jej nie masz na aucie z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 chyba ktoś tu jest po grillu i pifku :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ja tam wszystko rozumiem;) Dobrym motywem w sytuacji newralgicznych,cennych rarytasków znaczyć je specjalną "niewidzialną" farbką. Potem na spotach ew zlotach przyświecasz sobie listeweczkę-robisz pogadankę=wiesz od kogo nowy właściciel ją nabył. Listewkę zostawiasz nowemu koledze oczywiście za informacje i ... Ja za złodziejem na pewniaka w drugi koniec Polski bym pojechał,żeby mu mordę obić listewką za listewkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Heh przekazanie moje bylo z takim duzym naciskiem na sarkazmmmm... tak zwineli ok rozumiem,ale bardziej boli mnie mysl ze to na 100% ktos do swojego coupe zwinal nie na handel a ze coupe jest malo wiec i grono sie zweza. czytajac wczesniejsze posty itd dochodzac do mojej glupiej listewki dochodze do wniosku albo garaz,albo dom z podworkiem albo sprzedac chyba ze non stop dokladac zlodziejowi na browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi