piotras120682 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczówuklon_bmw. Mam pytanie odnośnie Bmw E39 3.0d turing ze skrzynia steptronic zamierzam kupić takie auto moje pytanie na co zwrócić szczególna uwagę kupując takie Bmw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 na stan techniczny kuog Podjedz na jakiś zaprzyjaźniony warsztat i Ci sprawdzą, np. ADT Tuning, Czakss Garage, Dyziu Garage, Leo... jest tego sporo i na pewno każdy Ci pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ok Dzięku***mw_2 A w Poznaniu zna ktoś jakiś warsztat który mi sprawdzi takie auto? A dokładnie auto jest z miejscowości Suchy Las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Lepiej popytaj na bmw grupa zachód albo bmw klub poznań pewnie będą mieli więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 w turasie w tylnej klapie pojawia się najwiecej rdzy. okolice oświetlenia tablicy rejestracyjnej i po otwarciu szyby. sprawdź wycieraczkę tylną, potrafi się zatrzeć. oświetlenie tablicy jeśli chodzi o naprawę też jest dość kłopotliwe więc sprawdź styki przy żarówkach czy nie są uszkodzone (zaśniedziałe) bo później będziesz musiał demolować całą klapę żeby się tam dostać. sprawdź dobrze tylne poduchy o ile ma nivo. tylne lapmy w poliftowej wersji też do tanich nie należą więc sprawdź czy dobrze świecą. to z mojego doświadczenia reszta to tak jak koledzy radzą: stan techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ok Dziękuje wszystkimuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Witam mam pytanko czy to Bmw na pierwszy rzut oka jest warte uwagi? Ogłoszenie: 3.0 diesel full opcja 2001 rok - 7 900 PLN i jeszcze mam taka na oku BMW 530 Suchy Las - Sprzedajemy.pl Edytowane 4 Czerwca 2015 przez piotras120682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi