Kieru Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam.Mam pytanko odnośnie przednich wachaczy do E34.Może ktoś z Was spodkał się z metalowymi wachaczami do BMW,mieliście takie zamontowane lub je zamontowaliście,czy warto takimi zamiennikami sobie głowe zawracać,czy sa wytrzymałe,bo oryginał jast aluminiowy i o wiele droższy [ok450zł bez tuleji 1szt] Te zamienniki dostępne są na alegro. Z góry dziękuję. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 w bmw e34,e32 wystepowaly oryginalnie stalowe i alu w zaleznosci od rocznika produkcji.Gdzie tobie powiedzieli taka cene????U mnie w okolicy kosztuja wachacze kompletne ok.200 300zl zalezy czy ten prosty czy wygiety.Jak chcesz miec solidne czesci to kup tylko TRW lub Lemferdera,nic innego.Daja oni czesci na pierwszy montaz do bmw,te z alegro to szajs.Wolalbym oryginalna uzywke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja kupiłem aluminiowe zamienniki i wcale nie były aż tak drogie jak napisałeś,jeżdzę 3 lata i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kieru Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Taką cene zaśpiewali mi za fabryczny aluminiowy wachacz,a nie za aluminiowy zamiennik. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ach.... gdybyście wiedzieli co w tych lemfoerderach czy TRW siedzi.... aż strach pomyśleć jaką jakość mają tureckie zamienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja śmigam na teknorotach i jest wszystko ok ... za 4 wahacze zapłaciłem 399 zł (w E38) także (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 wiecie roznie jest np do e38 tylne wahacze oryginalne bmw sa "Sidem" a to gowno jest. ale oryginal bmw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi