andzia Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 kolekcjonujesz zdjęcia pięknych kobiet? więcej informacji na temat zdjęcia... poproszę... bo mam 40 Gb na kompie... Aż takiej ilości nie potrzeba wystarczy jedno poglądowe, jesli jestes zainteresowana impreza miesci sie w Lubiewie woj kuj-pom jeszcze tylko kiedy? dokładnie... //Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 andzia nie musisz szukać Maxbimmera on sam cie znajdzie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 andzia nie musisz szukać Maxbimmera on sam cie znajdzie happy_bmw Tylko muszę dać mu wreszcie szansę :-) Pewien mężczyzna popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga: - Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto! W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga: - Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?! Znowu wygrał ktoś inny. - Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto! Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga: - Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten kupon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 szansa to podstawa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi