Mietekk Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wszedłem własnie w posiadanie E91 318 z 2008 roku, pre LCI. Potrzebny mi magik który zrobi kilka przydatnych dla mnie rzeczy i odblokuje parę funkcji przy okazji Denerwuje mnie strasznie system start/stop który chciałbym wyłączyć bądź zrobić tak, żeby raz wciśnięty przycisk był zapamiętany( czytałem gdzieś w internecie że podobno jest taka możliwość) Poza tym, mam problem z tylna prawa szyba, kiedy chce ją zamknąć dochodzi do końca i odbija lekko w dół muszę to robić na parę razy aż w końcu się zamknie a widziałem, że był temat niżej z czymś podobnym i poradziliście podpinać komputer dlatego też chciałbym to załatwić. Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz. Otóż, czy jest możliwość "podkręcenia" mocy ringów ? świecą strasznie słabo i zastanawiam się czy to wina po prostu słabej żarówki ( tak to nazwijmy umownie ) czy można to zmienić za pomocą komputera ? Zastanawiam się też nad białymi markerami które podobają mi się bardziej więc nie wiem czy wymiana ich nie załatwi też sprawy. Pomożecie ? byłym wdzięczny gdybyście mogli mi wskazać do kogo mogę się z tym udać? P.s. postaram się jakoś na weekend zrobić dobre zdjęcia i przedstawić samochód wam, poprzedniej nie umieściłem ale tą obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zadzwoń do kamcia na pewno ci pomoże tel: 725 141 299 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dokladnie Kamcio sobie pooradzi jest opcykany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zadzwoń do Kamcia Nie ma najmniejszego problemu, wszystko ogarniemy na tiptop, z tym, że w tygodniu, w weekend uciekam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No i super dzięki śliczne za pomoc Kamcio, jutro zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Porobione, naprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Aż miło ! Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi