BMWE Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Sie ma <bmw_2> mam 1.6 M40 i korek wlewu oleju mam od strony paska rozrządu ale dzisiaj spotkałem się z 1.6 M40 z korkiem z przeciwnej strony (względnie nazwijmy to od strony "podszybia") tak jak na tym zdjęciu http://www.autogielda.pl/motoryzacja/osobowe_bmw_316,bmw_316_e-30_coupe,27088723.html?wedlug=cena&sposob=rosnaco#zdjecie o co tu kaman???? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 moze mas zsilnik m10 ? ma bardziej w strone grilla korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 W E 36 BYłY KORKI OD STRONY GRILA MOżE POKRYWA ZAWORóW BYłA ZMIENIANA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 podaj VIN a wszystk osie moze wyjasni bo nie wiadomo czy to e30,e36 i ktory rok? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ja mam e30 z 1989r z silnikiem jak mi się wydaje m40 1.6 mój vin to WBAAC11060AB28334 M10 z tego co już wiem był chyba na łańcuchu a po odkręceniu korka nie słychać szelestu łańcucha no i nie wywala oleju co jest normalne kiedy korek wlewu jest przy łańcuszku rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no jakby niebylo M40, mozesz zrobic fotke bo to ciekawostka jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no to wyglada tak.... [ Dodano: 7 Marzec 07, 17:08 ] no chyba że to jakies 1.8... pytanie_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ja mam korek od strony kabiny.a co do 1.8 :mrgreen: to pod kolektorem[od dołu] dolotowym nieraz jest wytłoczona pojemność silnka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi