Mistrzu Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć wszystkim, jestem Tomek. Z autami marki BMW mam doczynienia od początku swojej przygody z motoryzacją. Pierwsze auto jakie miałem to e30 potem e36 a obecnie jeżdżę e46. Najczęściej w rejonie Oleśnica - Jelcz Laskowic. Szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 bmw_0bmw_2bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi