Chacko e30 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 BMW 320TD E-46 kombi Zamiana Wrocław Śródmieście ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) jakby kogoś korciła cena to odradzam tego egzemplarza... sprzedałem go rok temu za 5000zł z przebiegiem 891tys km, dość mocno wymęczone! na pewno nie jest warte więcej jak 5000zł! na dowód daje zdjęcia jak ja ją sprzedawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 maska,zdezak,błotniki,tylnia klapa i albo lewa albo prawa para drzwi do lakierowania! był też problem z elektryką (pocięte kable) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 891???? Kurka, pierwsze niekręcone auto w PL chyba happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 osobiście sprowadziłem i powiem Ci że kierownica,gałka,fotel był w lepszym stanie jak nie jedna z przebiegiem 200000km... a z resztą Kamcio aktywował w niej światła dzienne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Klijent twierdzi źe przebieg 337tys, czyli nasi byli :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 a jak do niego zadzwonisz to ma "oryginalne 337tys" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi