Maajkii Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć Pany, jak by ktoś potrzebował to polecam się Diagnostyka Samochodowa i BUS Wszystkie Marki 24H opinie komentarze ? Głogów, Głogów Kontakt wiadomo telefoniczny mozna powolac sie na maxbimmer : 798-904-725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Siema.Jakim programem to rzeźbisz?AutoCom czy Wirth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Długi - Autocom ale oryginał nie jakaś chińska podróba mam papiery na to itd. Powoli sie jakos zwraca, myslalem nad KTS ale nie widze sensu placic za akutalizacje, tu mam darmowe od przedstawiciela na 5lat. jak bedziesz potrzebowal to masz wyzej moj telefon. Do lubina tez dojade jak bedziesz potrzebowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 my z długim i innymi swoimi sprzętami dysponujemy ori oczywiście Ps. Majki chyba zapomniałeś się ze mną rozliczyć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 my z długim i innymi swoimi sprzętami dysponujemy ori oczywiście Dokładnie takimi o które cię pytałem bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ps. Majki chyba zapomniałeś się ze mną rozliczyć? Grzesiu jak bede leciec w tygodniu do zielonej albo do przemkowa to podlece do Ciebie my z długim i innymi swoimi sprzętami dysponujemy ori oczywiście Zaoferowałem tylko pomoc o nic wiecej mi nie chodzilo Do BMW rozumiem ze kazdy ma swoj sprzet. Ale myslalem bardziej o innych furach gdyby ktos potrzebowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ale myslalem bardziej o innych furach gdyby ktos potrzebowal Byle to nie były japończyki bo Autocom (Delphi) czy Wirth mało oferuje w tej kwestii(kasowanie błędów).Nie wiem jak z ciężarowymi bo nie miałem okazji testować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Długi z japońcami ogólnie nie miałem problemu ostatnio tylko nie udało mi się połączyć z ABS w Mazda Premacy 2002r. Audi A4 po 2013r smialo rusza jeszcze, M6 tez bez problemu, Rav4 tes i Subaru tez. No i reszta wiadomo spoko, ople fiaty alfy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Tez używam AutoComa miedzy innymi nie narzekam do wszystkich marek się nadaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 do wszystkich marek tak, jest ok, ja mam Delphi (to samo w innym opakowaniu), ale do bmw i tak wole używać disa czy rheingold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja tego tak ogolnie uzywam nie jest zly, to co potzebuje to mam ale jak mam klienta z jakims vw to vag-com'a podpinam a jak z fiatem to MES'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) W sumie to ja najczęściej używam........grześka2304 :biggrin: i zawsze na końcu jest jak w bajce..."i pili długo iszczęśliwie"bmw_1 Edytowane 10 Maja 2015 przez długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 "i pili długo iszczęśliwie" no ostatnio to wcalę nie długo bo szybko uciekłeś a my ze szwagrem do 2.00 siedzieli jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi