Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brzoza Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kilka fotek ode mnie. https://drive.google.com/folderview?id=0B-dvNpRPdQTTfm14YVU1MjhBX1NqVzFIUnZ5Zm9qZGdBM1dyTll6eXB0UDJFMkNSOTNIa1k&usp=sharing 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Fajnie było, szkoda, ze pogoda sie troche pogorszyła koło 12 bo mnie wypizgało w samym "te-szircie" Fajnie się śmigało driftowozamiuklon_bmw Az sie podeszwy na pietach w butach stopiły:bag: Niestety przybyłem dopiero o 9 i byłem zmuszony pojechac po 12 z przyczyn rodzinnych:mad: Będzie jakiś filmik z Drona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Miras mistrz kuog:D:D:D:D:D:D:D:D:D Było dać znać to bym ci to pogryzł :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Miras "Mad dog" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Się rzucił jak by nie jad od rana :4:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 filmik z drona bedzie za mniej więcej rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 filmik z drona bedzie za mniej więcej rok Nie wierzę, że Miras tak szybko się uwinie. Musiałby usunąć z Fejsa i skasować wszystkie numery dziewczyn swoich kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __Fryzjer__ Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kolejnych kilka mych wypocin...bedzie jeszcze conajmniej jedna czeschappy_bmw https://plus.google.com/photos/109654546983195228762/albums/6155687968285439425 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Maxbimmer dzięki za zorganizowanie zlotu w tak miłej atmosferze. Miło było się z Wami spotkać i pogadać, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Miras w innej odsłonie:)Wiadomo kto fote robił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W oławskiej gazecie jest już artykuł o naszej sobotniej akcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Aż sie przejde do kiosku po swój egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) filmik z drona bedzie za mniej więcej rok Telefonicznie i SMS'em proszę Mirasa o szybki mastering W oławskiej gazecie jest już artykuł o naszej sobotniej akcji Kup mi! Kup mi! Kup mi! uklon_bmw Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W oławskiej gazecie jest już artykuł o naszej sobotniej akcji panie derektorze :D:D:D Seba świetny wywiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Poprosze 1 egzemplarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Pięknie, oby tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jakby dało radę, to też poproszę o jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Spoko, kto chce na pamiątkę - dawać info na pw zanim wykupią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Przypominam, że 11 czerwca do kiosków lecimy i kupujemy BMW Trends! kuoghappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Przypominam, że 11 czerwca do kiosków lecimy i kupujemy BMW Trends! O ile będzie w kioskach bo od jakiegoś czasu nigdzie jej nie widziałem :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 No ja dopiero do kompa się dokopałem. :lol: Zlocik/ spocik wszystko na wielkie OK- podziękowania dla wszystkich za super atmosferę.uklon_bmw Aby wszystkie nasze spotkania tak wyglądały w przyszłości. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Było świetnie. Dzieciaki zadowolone i to najważniejsze PRZEMO dzięki za przypilnowanie narzędzi Lijo będę dzwonił w sprawie szpilek fajna akcja! Aż miło! POZDRO BMW maniacy-dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wraz z Renią dziękujemy Wam za miłe przyjęcie , fajnie było zobaczyć dawno nie widziane znajome twarze a BMW TRENDS. oczywiście też kupię happy_bmw Do zobaczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cytat Napisał Szpadyzor71 Zobacz postPrzypominam, że 11 czerwca do kiosków lecimy i kupujemy BMW Trends! O ile będzie w kioskach bo od jakiegoś czasu nigdzie jej nie widziałem Empik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yab Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 jeszcze parę fotek ode mnie: - Album on Imgur 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi