Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KiWi Opublikowano 31 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Kochają BMW i mają wielkie serca Oława - Gazeta Powiatowa - największy portal w powiecie relacja z wczorajszego dnia!!! Edytowane 31 Maja 2015 przez KiWi 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Bo uśmiech dziecka jest najcenniejszy kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Widziałem na facebooku na grupie Legnica - wielki szacunek dla was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Bardzo fajny materiał, oczywiście stawia nas w mega pozytywnym świetle. Zarząd jak zwykle godnie reprezentował Klub w światku mediów Pełen sukces jeśli choć jedna osoba zmieni swoje uprzedzenia do BMW po tym materiale. Z resztą, co to nas powinno obchodzić jak nas obgaduja, lepiej żeby się ruszyli i przyłączyli do realizacji szczytnych celów bmw_1 i bardzo się ciesze ze należe do Klubu w którym są prowadzone takie inicjatywy bmw_2 Edytowane 31 Maja 2015 przez Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __Fryzjer__ Opublikowano 31 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 No wiec tu kilka klatek odemnie -kilka narazie gdyz jest tego cale mnostwo ,i nie sposob teo wszystkieo wyselekcjonowac.Z czasem postaram sie umiescic cos wiecej.mam nadzieje ze bedzie sie podobac happy_bmw 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja po prostu jestem w szoku tak świetnie się czułem że sam w to później nie wierzyłem jak przyjaźnie byli nastawieni ludzie jaka atmosfera to po prostu nie do opisania było mega i wielkie dzięki dla organizatorów za tak wspaniały zlot Był to mój pierwszy zlot maxbimmer i teraz wiem ze na pewno będę na kolejnym SUPER ATMOSFERA!!!! WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH I CIESZĘ SIĘ ŻE MOGŁEM POMÓC KILKU OSOBĄ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Emocje już opadły, wczoraj jak padłem na łóżko o 18, tak przed północą dopiero się przebudziłem. Ale było warto! Wielkie dzięki wszystkim za świetną atmosferę, masa piekielnie dobrej roboty została wykonana, nie sposób podziękować każdemu z osobna, ale wszyscy spisali się na medal. Dzieciaki na pewno dłuuugo będą pamiętać ten Dzień Dziecka. Jak tylko zdjęcia wrzucą się na serwer, podam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mega impreza !!! :dance::dance::dance: Podziękowania dla wszystkich osób odpowiedzialnych za jej zorganizowanie i cały przebieg uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw a także dla tych którzy dzięki nim tak się na niej świetnie bawilihappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Fajnie było spotkać się z Wami wszystkimi i myślę że skoro impreza tak się udała to można by wpisać ją w kalendarzu na stałe bmw_beerbmw_2bmw_beerbmw_2bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Pilna sprawa!!! Te osoby które mają zdjęcia z przeciągania liny, rzutu oponą i reszty konkursów, proszę o podesłanie linków do zdjęć (jeśli są wrzucone ze wszystkimi to gorąca prośba aby je oddzielić od pozostałych i wrzucić do osobnego folderu). Proszę o wysłanie linków na maciej.trybula@gmail.com lub wrzucić je tutaj z podpisem co link zawiera. Sprawa na CITO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dzięki wielkie za kolejny mega fajny zlot kuogkuogdo następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kilka fotek ode mnie: https://plus.google.com/photos/110375461609887935712/albums/6155059042425450545?banner=pwa 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kilka fotek ode mnie:https://plus.google.com/photos/110375461609887935712/albums/6155059042425450545?banner=pwa Forest, chyba musisz inaczej udostępnić bo nie ma dostępu... //edit: już nieistotne, działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpadyzor71 Opublikowano 31 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 "Kilka" ode mnie: https://drive.google.com/folderview?id=0BykuIBUm0Rj9fmFtbHZYY0cyWnFKaUNVYXI2SDdOWjRlUmJNbHRDcFhBcV9Kd1V0QUltdWM&usp=sharing 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Pilna sprawa!!!Te osoby które mają zdjęcia z przeciągania liny, rzutu oponą i reszty konkursów, proszę o podesłanie linków do zdjęć (jeśli są wrzucone ze wszystkimi to gorąca prośba aby je oddzielić od pozostałych i wrzucić do osobnego folderu). Proszę o wysłanie linków na maciej.trybula@gmail.com lub wrzucić je tutaj z podpisem co link zawiera. Sprawa na CITO! Ja mam trochę, ale jutro dopiero uda mi się wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Agniess Opublikowano 31 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam, dziękuję w imieniu BMW Trends, że mogłam być tam z Wami i uwiecznić te wspaniałe chwile na zdjęciach. Poniżej mała zapowiedź: Galeria prawdopodobnie będzie dostępna jutro - link dodam na forum 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 było naprawdę zayebiście!!!jesteście wielcy!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ps. znalazłem zestaw kluczy [ narzędzia] .... jeśli właściciel to przeczyta to niech się odezwie do mnie ,mój tel 660 743 906 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja również dziękuje za wspaniały dzień -uśmiech dzieci bezcenny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Meeega wielkie dzięki!!! Było naprawde super !!! Organizacja i wszystko pierwsza klasa, nie spodziewałem się aż tak dobrej i udanej imprezy Co prawda musiałem się ulotnić szybciej niż planowałem, ale i tak było dobrze! Oby więcej takich i do następnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Również dziękuję wszystkim za świetnie spędzoną sobotę. Atmosfera i zabawa była rewelacyjna. Mam nadzieję, że uda się taką imprezę powtórzyć. Jedyne czego żałuję to, że musiałem się tak wcześnie zwinąć. Podziękowania dla wszystkich organizatorów uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Agniess Opublikowano 31 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Galeria gotowa! Zapraszam: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.873229922766411.1073741858.154118641344213&type=1 Jeśli znacie osoby na zdjęciach to proszę oznaczcie je Więcej zdjęć na dniach! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 To i ja BARDZO Wam dziękuję za przybycie, za świetną zabawę, za uśmiechnięte twarze -> szczerze sami przyjaciele uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dziękuję wszystkim za to, że byliście ! Na początek chciałem bardzo podziękować osobie od której moje rozmowy się zaczęły tj. Adrian z ADT Tuning happy_bmw Potem Pani Sylwii z ODTJ -> dziękuję za wszystkohappy_bmw Panu Prezesowi z ODTJ za serce włożone i podarowane Nam na przyszłość możliwości happy_bmw A teraz równie ważne-> Dziękuje raz jeszcze wszystkim klubowiczom za ogarnięcie bramy wjazdowej, za mierzenie czasów, za sprzątanie po imprezie, za przeprowadzenie konkursów, za przywiezienie przyjaciół z Oławy, za zrobienie zakupów -> mistrzostwo i to wszystko z mega zaangażowaniem i uśmiechem happy_bmw Bardzo dziękuje "grupie KiWi" - chciałbym Was prosić byście byli z Nami na dłużej happy_bmw WIELKIE dzięki grupie Zachód za liczne przybycie ( chociaż z tą liną to się jeszcze policzymy ) hehe happy_bmw WIELKIE dzięki również dla Południowców -> zawsze się starają, nawet w osłabionym składnie ( jeśli chodzi o line) eeeeeeh długo by wymieniać -> poprostu jesteśmy ZA***IŚCI !!! bmw_1 P.S Następna impreza będzie jeszcze lepsza ! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Widzę że wszyscy świetnie się bawili na tej imprezie tak dzieci jak i reszta uczestników :lol: Ja niestety nie mogłem uczestniczyć w tym dniu praca WIELKIE dzięki grupie Zachód za liczne przybycie ( chociaż z tą liną to się jeszcze policzymy ) hehe happy_bmw Oczywiście że na rewanż czekamy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo M3 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Super impreza w szczytnym celu milo bylo poznac klubowiczow opony zdarte wyjezdzilem sie az sie zmeczylem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kilka fotek ode mnie:) Miras w innej odsłonie;) https://drive.google.com/folderview?id=0B-dvNpRPdQTTfm14YVU1MjhBX1NqVzFIUnZ5Zm9qZGdBM1dyTll6eXB0UDJFMkNSOTNIa1k&usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 https://drive.google.com/file/d/0B-dvNpRPdQTTcjYydC04U2NLcEk/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi