__Fryzjer__ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 i przy okazji dzięki Fryzjer za użyczenie obiektywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 cala przyjemnosc po mej stronicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za miłe spotkanie frekwencja bardzo dopisała i to cieszy do tego taka atrakcja z rana na obudzenie . Ekipa dała rade, a najważniejsze, że dzieciaki miały frajdę, bo nie codzień można polatać bokiem na torze w "drift taxi" było co fotografować i przy okazji dzięki Fryzjer za użyczenie obiektywu. a fotki wrzucę na dniach. cala przyjemnosc po mej stronicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ogólnie świetna impreza w mega pozytywnej atmosferze. Dzięki Ludzie! Fajnie, że deszcz był jedynie chwilowy, co pozwoliło na restart grillowania itd Wrzucę też niebawem zdjęcia, które zrobiłem. @Popek: było więcej takich, którzy zdeklarowali się dzisiaj na zakup E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki wielkie wszystkim za spotkanie frekwencja na wielki + bmw_1 Pozdrawiam i czekam na fotosy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jak odpoczniecie to nawalać zdjęciami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Rowniez dzieki za mega mile spedzony dzien. Cytujac Fryzjera: bylo SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaślakE30 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No powiem tak, było bardzo pozytywnie. Ciekawe autka:) również czekam na zdj:) a co do tych zakupów e30.... sam mam e30, ale niektóre e36 też robiły robotę!! bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za spotkanie, było super:) mam nadzieje ze mocno się nie ośmieszylem na torze. Mam nadzieje do zobaczenia wkrótce:) Spokojnie jeszcze ja jeździłem nie zapomnij, czas 1:16 powala raczej śmiechem o glebe, ale wrażenia z jazdy po torze - BEZCENNE! Z niecierpliwością czekam na następne spoty i oczywiście na organizowane wyjazdy na tor ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Było MEGA!!! Super ludzie, atmosfera, ciekawe konkursy, jazda na czas(to mi się najbardziej podobało ) Do tego piękne samochody w około. Dzieciaki uradowane tak więc główny plan dzisiejszego dnia spełniony Też czekam na zdjęcia Mam dostać od kumpla zdjęcia jakieś więc jak tylko będę miał to od razu wrzucę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Chciałbym podziękować Wam wszystkim za udział w tej imprezie. Ekipie BMW Klubu Południe i Grupie Zachód - dzięki, że przyjęliście zaproszenie i byliście z nami. uklon_bmw Siwkowi, Iskrowi i Adiemu z ADT-Tuning za załatwienie toru - bez Was chłopaki ten Zlot po prostu by się nie odbył.uklon_bmw Marlejowi z DB Tuning za dołączenie do nas ze swoim stanowiskiem z akcesoriami tuningowymi.uklon_bmw Kiwiemu i jego ekipie - chłopaki co by nie mówić byliście największą atrakcją tego dnia - WIELKIE DZIĘKI, że byliście z nami.uklon_bmw Malwince, Szpadiemu i Lijo za ogarnięcie tematu bramy, identyfikatorów i opłat.uklon_bmw Brzozie, Przemowi, Remotecowi, Bastarsowi i Korniemu za pomoc przy jazdach po torze i pomiarach czasów.uklon_bmw Domelowi, Czaksowi, Dyziowi, Kaczmarowi za pomoc w prowadzeniu konkursów.uklon_bmw Kosie za zakupy dla dzieci, udostępnienie E36 do malunków.bmw_1 Saguiemu za transport małego BMW na tor.bmw_1 Całej ekipie transportowej która dostarczyła dzieciaki z Oławy i odwiozła.bmw_1 Chłopakom którzy jako pierwsi pilnowali przejazdów małym BMW (przepraszam, nie kojarzę nicków).bmw_1 Wszystkim którzy zaangażowali się w przygotowania, organizację oraz tym którzy spędzili tą sobotę z nami - DZIĘKI WIELKIE. Bałem się jak to wyjdzie, pomimo kilku potknięć myślę, że było całkiem nieźle i bawiliście się dobrze w naszym gronie. To co uwielbiam w tym Klubie i na jego spotkaniach - człowiek czuję się jak wśród przyjaciół, wszyscy życzliwi, uśmiechnięci, pomocni, atmosfera tak za***ista, że już się chce kolejnego spotkania :mrgreen: Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do zobaczenia :mrgreen: Edytowane 31 Maja 2015 przez Forest 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. konik Opublikowano 30 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja też chciałem podziękować wszystkim za miło spędzony czas, dzień bardzo udany i oby takich więcej. Kilka amatorskich fotek ode mnie bmw_1 https://photos.google.com/share/AF1QipP7bjL7p6GU50KwWTOY807Qp_AgYQfOkdMl0r58h0umVfHaseKuuorTUJ9iSnZJvw?key=akJaTW5LZHd2V0NZR2tvRnZ0RHNBMmZFdjdYelln 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Chłopakom którzy jako pierwsi pilnowali przejazdów małym BMW (przepraszam, nie kojarzę nicków). Spoko sami mieliśmy frajdę ze sterowania tego cabrio ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gregoryffm Opublikowano 30 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zdjęcia ode mnie: https://www.dropbox.com/sh/b12nyiuw97443v9/AAAYjbP_IUHrTD2crB2yfDqta?dl=0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JaroT997 Opublikowano 30 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Super impreza, cieszę się że mogłem pomóc, a tu jeden z moich przejazdów , czekam na fotkibmw_1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dżejdżej Opublikowano 30 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Tutaj zdjęcia robione przez mojego kolegę w trakcie jazdy z Oławy na Rakietową jak i z samej już imprezy https://drive.google.com/folderview?id=0B3lqpGs2E3llflhPVlpGRjRaUkRuYlFseV9nVjREZUNVQWY1MndUSk5ENkF1TDNtejUtVWc&usp=sharing 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 WAŻNE: Dodam tylko, że wszystkie osoby które były na liście, mogą skontaktować się z Adrianem z ADT-Tuning i skorzystać z hamowni, w terminie do ustalenia za jedyne 50 zł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 wielkie dzięki za impreze - pogoda spoko ,ludzie spoko ,organizacja spoko ,ogólnie wszystko SPOKO !!!!!!bmw_1:lol::lol::lol: (byłem tylko do 12:00 -sprawy rodzinne ALE BYŁEM :mrgreen: ) jeszcze raz dzięki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki ludziska za tak liczne przybycie, cieszę się że odbyła się kolejna udana impreza Mbimmera, cieszę się także że mogłem pomóc w kilku sprawach podczas imprezki, do zobaczyska ludziska.bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Przyłączę się do przedmówców, podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do realizacji tego wydarzenia oraz wszystkich którzy chcieli spędzić ten czas z nami i z naszymi młodszymi przyjaciółmi z Oławy.. Do następnego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja również dziękuję za wspaniały dzień w motoryzacyjnym i przyjacielskim gronie. Dzieciaki popadały w samochodzie jak tylko ruszyliśmy Zatem było Bardzo Dobrze!! Dziękuję wszystkim za przybycie i super atmosferę. Pogadałem, pośmiałem się trochę, pooglądałem fajne auta, trochę sztuki nowoczesnej na aucie Kosy. REWELACJA!! bmw_3:bmwsexemofg3::grill:bmw_beerhappy_bmwkuogkuogbmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie za dobrą organizacje i wszystkim którzy się do tego przyczynili , było naprawdę super . Sagui wielkie dzięki za lewarek , oraz innym kompanom za grilla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szimo Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mógłbym te dzieciaki wozić do rana Do następnego :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Podziękowania dla Prezesów za umożliwienie przyjazdu na tak zacną imprezę. Cieszę się, że mogłem pomóc przy ogarnięciu przejazdów po torze oraz przy prowadzeniu konkursów, udało się również przewieźć koleżankę Ewę z DD, co prawda tylko w jedną stronę ale zawsze coś Pogoda w przeciwieństwie do ekipy średnio dopisała choć i tak nie było tragedii. Fajnie było znowu zobaczyć się i porozmawiać z ludźmi z zaprzyjaźnionych klubów. Dzięki dla Adriana i Madzi za przejażdżki:) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na kolejnych spotach/zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Wrzucajcie foty, bo aż mnie skręca z nerwów i zazdrości, że nie dałem rady być wczoraj z Wami :twisted: Mam nadzieję, że to nie ostatni taki wypad happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi