dżejdżej Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Będę punktualnie a pewnie i nawet trochę wcześniej znając życie Pytanie mam do tych którzy jadą z Wrocławia do Oławy czy zbieramy się jakąś większą grupą tak jak to było w zeszłym roku na mikołajki i razem jedziemy czy każdy z osobna do Oławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Możemy sie gdzieś spotkać. Tylko gdzie i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie będę kopiował już listy, moje dane do identyfikatora: ZKA21391 Popek TOR. Oczywiście po przejeździe będę mógł "obstawiać" tor także można mnie dopisać do grupy . A takie pytanie, bo nigdzie nie wspomniano o tym, każdy ma 1 przejazd czy jak sprawa wygląda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie będę kopiował już listy, moje dane do identyfikatora: ZKA21391 Popek TOR. Oczywiście po przejeździe będę mógł "obstawiać" tor także można mnie dopisać do grupy . A takie pytanie, bo nigdzie nie wspomniano o tym, każdy ma 1 przejazd czy jak sprawa wygląda? Wyjdzie w trakcie. Mysle ze zrobimy serie po 2-3 kolka wiec kazdy na 3-4 serie powinien sie zalapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Możemy sie gdzieś spotkać. Tylko gdzie i o ktorej? W zeszłym roku spotkaliśmy się na Krakowskiej na parkingu przy Praktikerze. Teraz również można tak zrobić Może gdzieś koło 6:10 a wyjazd myślę że najpóźniej o 6:20? tak żeby spokojnie na tą 6:45 być w Oławie? Jeśli ktoś ma inne propozycję to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jestem za praktikerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie będę kopiował już listy, moje dane do identyfikatora: ZKA21391 Popek TOR. Too late Będziesz miał pisany odręcznie. Jak kilku innych spóźnialskich kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zapytam dla pewności wjazd po godzinie 8 nie będzie problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Powiem tak... Poznirj caly czas ktos na bramie nie bedzie siedzial. Wiex jezeli ktos podjedzie bedzie musial poczekac az ktos do bramy podejdzie, wiec nie trabic tylko czekac cierpliwie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jestem za praktikerem Jak by co o 6:10 powinienem być na praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Panowie ja niestety odpadam:-( Mam nadzieję ze na następnym spocie się pojawie. Udanej imprezy życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ok jeszcze oprucz mnie jeszcze 2 samochody dojada wiec juz nas 4 bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dopiero skończyłem prace... przepraszam bardzo ale nie wiem czy dam radę do oławy dojechać z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiWi Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Było super!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich!!!!bmw_1uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki wszystkim za spot było mega, pierwsze co zrobiłem jak wróciłem to zacząłem szukać E30 na necie z M50B25 na projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki wszystkim za mega fajny zlot, fajnie sie było spotkać pogadać pościgać na torze i w ogóle w ogóle jak to powiedział Fryzjer podczas WOK'u "było super" do następnego ! P.S Mam nadzieje ze wszyscy fotografowie podziela sie swoimi dziełami z dziesiejszego dnia no i ze Miras sklei fajny filmik zeby mozna było za kilkanaście lat pokazywać potomnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 w sumie 90% swojego pobytu spędziłem na oglądaniu przejazdów, dzięki wielkie dla Adriana za przewózke mnie i moich znajomych, niestety musiałem szybko uciekać z powodów na które nie miałem wpływu ogólem impreza była bardzo dobrze zorganizowana, a atmosfera bardzo przyjazna, Forest nie chciałem Cię już później męczyć z tym przejazdem, ale jeżeli na nastepnym spocie będzie opcja to chętnie w końcu zobacze jak rozpędza się twój jak to pogardliwie określiłeś "ten diesel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Było gicio a chłopaki na torze dawali radę :lol: Piwko 0% wypiłem, naoglądałem się pięknych Buniek, pogadałem więc wyjazd uważam za udany. Pozdrówki bmw_1 P.S Również czekam na fotosybmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Czekam na zdjęcia z tego co mnie ominęło były pomiary czasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za miłe spotkanie frekwencja bardzo dopisała i to cieszy do tego taka atrakcja z rana na obudzenie . Ekipa dała rade, a najważniejsze, że dzieciaki miały frajdę, bo nie codzień można polatać bokiem na torze w "drift taxi" było co fotografować i przy okazji dzięki Fryzjer za użyczenie obiektywu. a fotki wrzucę na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzieki wszystkim ktorzy dzis tam byli za super klimacior pozdrawiam i narazie tylko przedsmak moic fotekhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Było dobrze ci co nie byli niech żałują!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Rodzinna i przyjazna atmosfera jak na każdym spocie, wszystko dopięte na ostatni guzik, podziękowania dla organizatorów, że udało sie ogarnąć temat toru, bo nie było łatwo bmw_2 Taki Dzień Dziecka powinien być kilka razy w roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 były pomiary czasów? Były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za spotkanie, było super:) mam nadzieje ze mocno się nie ośmieszylem na torze. Mam nadzieje do zobaczenia wkrótce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi