plastelina_ddz@o2.pl Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam chcielibysmy zaprosic wszystkich fanów marki na spot. spot odbedzie sie na targowisku miejskim przy ul. wroclawskiej 10.05.2015 Start od godz 16:00 https://www.facebook.com/events/374777506046735/ Edytowane 5 Maja 2015 przez plastelina_ddz@o2.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jestem chętny:-) 1.Dochan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastelina_ddz@o2.pl Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jest fajna miejscowka, duza, spokojna. Takze trzeba to wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 mam pod nosem to pewnie wpadne swoim parchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To chyba powinniście przenieść do spoty zaprzyjaźnionych klubów, a nie spoty inne Maxbimmera, przecież jest napisane, ze to spot Bmw Klub Dzierżoniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 to jak, mam zrobic porządek w całm dziale "spoty inne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 jak dojazd od Świdnicy? są jakieś progi zwalniające he? Może bym wpadł w końcu na jakiegos spota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 nie ma progów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Więcej nikt się nie pojawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastelina_ddz@o2.pl Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 niby tak, ale my nie jestesmy klubem. wszyscy nalezy do klubu maxbimmer.pl chodzi o to ze chcemy sie spotykac tez na ddz, bo jest miejsce. wszystkich ktorych nakrecamy na spotkanie w ddz chcemy rowniez nakrecac na wyjazdy do wro, na maxbimmera. im wiecej tym przyjemniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) To dobieraj lepiej słowo pisane, Bo ja widzę "Bmw Klub Dzierżoniów", a nie "Bmw Klub Maxbimmer ". Nie chce wyjść, że się czepiam, ale tu jest identyczna sytuacji jak ze spotem w Oławie gdzie Mateusz napisał o klubie z Oławy i szybko zmienił opis tematu.. Edytowane 7 Maja 2015 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Chętnych widzę pełno,nie pomieścimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 ja będe i kolega z dtr bezdasznikiem i chyba jeszcze gość z bielawy kompaktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi