DrivterGSI1 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam. Panowie założyłem dystanse 15mm na felge 9j et 20 opona 215,40,16 i zawieszenie na nierównościach delikatnie mi obciera o nadkole. Normalnie gdy jadę jest okej. Obciera tylko wtedy gdy amorek pracuje.Powiedzcie mi czy tylna rozpórka mi to coś usztywni czy nie ma ona na to wpływu ? Mniejszego dystansu dać nie mogę bo chce z centrowaniem. tak to wygląda Może ktoś wypowie się kto montował rozpórki czy usztywniła coś czy nie totalnie Edytowane 5 Maja 2015 przez DrivterGSI1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 kup sobie w sklepie motoryzacyjnym gumy wkrecany w sprezyny,na obciazenia za 1 cos okolo 10zl zaplacisz a kupisz dwie,na lewarek i miedzy zwoje sprezynowe w miare po srodku i sie ciesz z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 GUMY USZTYWNIAJĄCE ZAWIESZENIE NAJTANIEJ !!! (5272037802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tak wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Też o tym czytałem, i różne opinie o tym są. Podobno sprężyna strasznie dostaje? Prawda to? I auto mi nie pójdzie wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 A może sprężyny typu "beton" od Stammka pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Sprężyny mam nowe Mts Technik, fakt nie zbyt jakaś super firma ale szkoda mi ich wywalać bo mają 2 tygodnie.. Dosłownie opona trze mi delikatnie,prawie tyle co nic ale ma być tak jak powinno ,ma nie trzeć nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ja mam gumy w sprezynach od kilku lat bo przycierało i nie widzę lepszej metody:D zakładaj i bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 a podnoszą one coś auto ? Bo musi zostać tak jak jest tylko żeby było sztywniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Odboje do zawieszenia gwintowanego / sportowego - 63mm tył SKLEP TUNING : najlepszy sklep z częściami do tuningu, filtry, halogeny, kierunkowskazy, lampy, rozpórki, produkty najwyższej jakości! Panowie a to mi coś usztywni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi