BaNdUr Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam! mam do sprzedania oponki bridgestone potezna 215/40/17 w idealnym stanie 7mm bieżnika 4szt. guma dobrze klei bez ukrytych wad. CENA 999zł happy_bmw kontakt: 661 653 809 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jaki rocznik opon? Zdjęcia suchych opon nie masz? Sory, ale mokre opony odrazu kojarzą mi się z ukrywaniem jakiś wad, niestety, ale to najlepszy sposób żeby ukryć jakieś niedoskonałości itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 rocznik 2012, opony są mokre bo po prosu umyłem je do zdjęćhappy_bmw miały trochę błotka.Poza tym na forum nie wciskał bym komuś lipy:biggrin:Mogę oczywiście zrobić zdjęcia suchych jeśli jesteś zainteresowanybmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi