Kamil_89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy to dobry dział, ale ten mi pasował najbardziej. Czy lusterka z przedliftowego e46 touring anglika podejdą bez kombinacji do poliftowego e46 touring? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lusterka z anglika mają inne kąty "patrzenia". Trzeba nakombinować się żeby pasowały do wersji z kierownicą z lewej strony czyli trzeba wymienić wkłady i nakombinować się z ustawieniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No to lipa. Znalazłem lusterka AC Schnitzer do touringa w dobrej cenie tylko, że z anglika i liczyłem na to że da się je bez większych problemów założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No to lipa. Znalazłem lusterka AC Schnitzer do touringa w dobrej cenie tylko, że z anglika i liczyłem na to że da się je bez większych problemów założyć. Czyżbyś pakiet AC Schnitzer zbierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czyżbyś pakiet AC Schnitzer zbierał? Od jakiegoś czasu są takie plany, ale o elementy z pakietu ACS do e46 touring ciężko :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Od jakiegoś czasu są takie plany, ale o elementy z pakietu ACS do e46 touring ciężko :sad: Szukaj po innych forach, może ktoś sprzedaje. Ja tak znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 fabryczne lusterka z anglika mają pod innym kątem obudowe i tez je sie da ustawić a te AC Schnitzer spokojnie ustawisz bo są inaczej mocowane lusterka do adaptera lewe i prawe jest takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A to widziałeś? olx.pl/i2/oferta/lusterka-bmw-e46-ac-schnitzer-CID5-ID9UQSZ.html#:92076dd727 I nawet blisko wro, ale niestety Anglik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Michal_f właśnie te chcę kupić. Zastanawiam się jeszcze tylko czy kable będą tak samo jak w wersji europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Weź może jakiś win z angola i porównaj części w realomie ze swoim czy będą te same numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi