zawa151 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam proszę was o pomoc mam mały problem z bumą i nie mam punktu zaczepienia gdzie i jak szukać może ktoś miał podobną sytuacje mianowicie, odpalam moją e36 załanczam immo itp wiadomo włączam światła i nie pali sie oświetlenie zegarów przycisków szyb itp... wraz z tym nie pali sie jedno postojowe światło z przodu i nie ma podświetlenia tablicy rejestracyjne po jakiś 10-20min wszystko zaskakuje normalnie świeci. Kiedy kupiłem auto wogule nie miało podświetlenia w środku pozniej zacząłem sie bawic z kablami między innymi od rada zaczęło świecic normalnie było w 100% sprawne a teraz tak jak mowie zaskakuje po paru minutach później jak ją zgasze zanim immo znowu zaskoczy działa a gdy immo ją zablokuje znowu po odpaleniu 15 min zanim zaskoczy moze ktos wie o co chodzi ? gdzie szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Obadał bym skrzynkę bezpieczników, a bardziej przekaźniki w niej, może któryś się sypie. Jednak zalatuje mi tu druciarstwem, poprzedni właściciel mógł coś tam nagrzebać w kablach i dlatego masz takie akcje. PS. jak załączasz immo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawa151 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 faktycznie miałeś racje coś z kablami pod tylka kanapą jeszcze nie znalazłem konkretu ale wiem ze tam bo jak w nią stukne to wszystko sie naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi