Danich Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 witam! coś jest u mnie spiepszone bo gdy przestawie pokretło na zimne to leci cały czas ciepłe powietrze nie wiem co jest czy pokretła od regulacji temperatury czy elektrozawory ktore znajduja sie pod maska z lewej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Może pokrętło się wyrobiło i obraca się.Spróbuj ściągnąć pokretło i przestawić ogrzewanie za pomocą kombinerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Też tak miałem przez moment że ciągle waliło ciepłym nie dało się wyłączyć. Okazał się walnięty bezpiecznik od ogrzewania a później doszedłem, że wywalił go właśnie ten elektrozawór o którym piszesz i nie mam teraz ogrzewania na jedną stronę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERHABE Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 u mnie cala strona pasazera jest zimna, nawet na szybe leci non stop zimne, to mowicie ze to jest elektrozawór ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 bezpieczniki są dobre pokretła mam druge to pewnie ten elektrozawór piepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi