syndrom Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy ktos moze mi rozszyfrowac co do czego sluzy ?? A konkretniej chodzi mi o przekaźniki ktory za co odpowiada i czy brakuje mi jakiegos, z gory wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam nieraz jest tak ze jest wolne miejsce! I wcale moze niczego nie brakować ! Pozdrawiam! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 A pokrywki od skrzynki nie masz bo na niej jest opisane co do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 wszystko po niemiecku nic nie czaje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 to napisz,przetlumaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi