Krzychu525tds Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam! mam mozliwosc kupienia felg AC Schnitzer (nie wiem czy orygianly czy robione pod wzor) Dane: 17" 8j ET35 opony to 225x45 i 215x40 ktore raczej beda do wymiany. Moje pytanie, wejda mi do e34 520i m50 sedan? przeszukiwalem fora, i nic konkretnego nie znalazlem, jesli przeoczylem to bardzo przepraszam za zasmiecanie i prosze o wskazanie linku:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jak masz kogoś z e34 wroc, to moze przymiezyc .. mam dokladnie takie na sprzedaz na aucie ale z innymi oponami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu525tds Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 sprawa wyglada tak, felgi sa spod warszawy, ja jestem aktualnie zagranica a bunia stoi pod Wroclawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Schowają Ci się w nad kola, ale jak Ci to nie przeszkadza... najwyżej dystanse. Docelowo e34 miało ET20 i szukał bym takich 17' lub 18' i oponą dobierał żeby była taka sama średnica (no, może nie et20 a et22-26 bo felga będize trochę szersza niż ori). Rozmiaryfelg.pl - Tabele rozmiarów felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu525tds Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 dziekuje za odpisanie, znalazlem orgi ac schnitzle w superasnej cenie, a ze aktualnie poszukuje takich felg 17stek to sie mocno nad nimi zastanawiam, boje sie ze beda obcieraly, jak sie schowaja za daleko to tez nie bede zadowolony, wiem ze mozna ewentualnie dystanse wsadzic, lecz nie mam na ich temat zdania, nigdy sie tym nie interesowalem, a swoje borbety a 16''9j sprzedaje bo przod mi obcieral o kolumne (mogl bym zalozyc mniejsze opony i git) i wszyscy mi mowia ze takie szerokie felgi niszcza fest lozyska, ja tam nie wiem 3 lata jezdze i wszystko ok, moze ktos by mi dopowiedzial co by lepiej mu sie widzialo, zostawic borbety i wypolerowac rant czy kupic schnitzle i wsadzic dystanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Żeby te AC Schnitzer wyglądały to będziesz musiał założyć dystans minimum 30mm a żeby był większy spas ponad to. Także zastanów się czy nie lepiej kupić felgi z normalnym et do e34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu525tds Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 hmmm, a jest moze ktos kto przerabial taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Przerabiać ktoś przerabial, ale ja bym się w to nie bawił, lepiej kupić felgi z et ok 15 i do tego dystans 20, dobry naciąg i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu525tds Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 hmm dobra, no tez sie juz nastawilem na nie, moze dodam ze felgi mam za 600 zl wiec zdawaja mi sie byc tanie, i to sa raczej oryginaly auto teraz wyglada tak https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/10515198_10202748858947364_4122016526997445856_o.jpg fura to ta czerwona:P na snyczlach nie musi wygladac jakos moga kozak, moze wygladac poprostu normalnie jesli mialo by to jakies znaczenie przy dystansach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 przy tak niskim et nie trzeba dystansow, chyba ze chcesz zeby rant wystawal poza, ale na 8 calach to chyba nie ma sie co bawic w naciag 600zl za acs to tanio, moze to felgi rh, mnie sie wydaje ze z tak duzym et jak 35 nie beda pasowac te kola. to et do 3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 przy tak niskim et nie trzeba dystansow, chyba ze chcesz zeby rant wystawal poza, ale na 8 calach to chyba nie ma sie co bawic w naciag600zl za acs to tanio, moze to felgi rh, mnie sie wydaje ze z tak duzym et jak 35 nie beda pasowac te kola. to et do 3er A co Ty gadasz, ja mam et20 z przodu, felga 8 cali do tego dystans 2cm i felga dalej schowana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A co Ty gadasz, ja mam et20 z przodu, felga 8 cali do tego dystans 2cm i felga dalej schowana.. Coś średnio chce mi się wierzyć, że to w seryjne (nie zrolowane) nadkola Ci weszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Coś średnio chce mi się wierzyć, że to w seryjne (nie zrolowane) nadkola Ci weszło... Zobacz u mnie w galerii jak to wygląda, nadkola seryjne. Przecież rondell 0058 ma et 15 i jest dużo schowane. Masz jak u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu525tds Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jakie minimalne dystanse musiał bym wrzucić żeby nie tarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi