wera Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 O to co zobaczylam (wystawione jako chyba ciekawostke) w salonie bmw w Aachen. Ten tuning akurat mi sie podoba sliczna pomaranczka a co Wy o tym myslicie?? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 to plama na boku mi sie nie podoba :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Na moj gust... dach w czarnym macie albo metallicu a dol w pomaranczu ktory jest teraz bez tej jasnej plamy --> efekt: cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 <bmw_1> ladna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ta plama to mi sie widzi ze kombinowali cos a'la corvetta 58 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Coupeja piekna nawet w takim kolorze ,tylko szpetny ten wlot ala mercedes SL, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ten wlot to pasuje jak świni siodło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 przeciez z4 nie ma czegos takiego jak boczne wloty!!!juz w z3 te wloty to tylko atrapa,z ta roznica ze w z3 jeszcze wygladaja jako tako a tu zywcem zerzniete z SL.wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 To AC Schnitzer V8 Topster, tak dokaldnie nazywa sie ta Z4'rka a co kryje pod maska...? 5l V8 z M5 E39, moc zwiekszona do 450KM :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 kurcze,dla mnie moglaby miec nawet barwy Wehrmachtu...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi