mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) wybiera się ktoś od nas bo jadę to może kogoś spotkam ?? jadę już 1 maja i wracam 3 go bo organizator zezwala na nocleg na terenie motoparku https://www.facebook.com/events/227299827440772/ [video=youtube;xreZhJ4zCKo] Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayler Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No ja jadę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 tez w rodzime strony wracam ale tylko na drugiego ze wzgledu na pasazerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 i to już wszyscy ?? :shock::shock::shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja jadę 2 nad ranem może sie ktos przyłaczy tylko ze mi to troche zajmie bo naglebie i szerokim kole to wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 noi jak nikt sie nie wybiera???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 tomek o ktorej planujesz wyruszac?i jak obierasz sobie trase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 o 4 bo moim autem na glebie i szerokim kole to wiesz prędkosć nie najszybsza a którędy to nie wiem dokładnie nie wiem jak jest najlepsza droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 sluchaj sa to moje okolice, zawsze lece z wroclawia na poznan,tym bardziej ze jest otwarta nowy 70km skrot exspresowy do poznania ladna droga z poznania do gniezna tez a dalej zagadka bo mozna odbic na torun ale srednia droga koleinowa ale uzyskujemy(swidnica/wroclaw/poznan/torun) 404km lepszy wariant ale dwa odcinki po jakies nie cale 3,4 km kolein na obwodnice Bydgoszczy ale to jest 438km 34km roznicy ale praktycznie lecisz normalnie bez slizgow karoseria. te trasy obadane przez ze Mnie. przykladowo pary razy jezdzilem wroclaw bydgoszcz przez srode wielkopolska to jest 30km krocej niz przez obwodnice poznania ale jakos jechalem dluzej+ skosilem sarne pod sroda.a wracajac do tematu bede wiedzial dzien wczesniej na 100% czy jade a ze mam do ciebie nr bede sie kontaktowal z Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 sorry za bledy Bimmerzy ale wczulem sie w poemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 jak na razie to jadę ale nie wiem czy pierwszego czy drugiego wszystko zależy od mojej pracy i pogody która podobno do najładniejszej należeć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 jescze nie wiem jak będę jechał zobacze ale nawet nie gadajcie że pogoda lipa przecież moje auto 2 lata deszczu nie widziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 heh spoko jakos mi tez pod gorke, dzis zwolnili dyscyplinarnie goscia z serwisu ktory deklarowal sie na sobote za mnie przyjsc i dostalem K.O!!!a ze wiedza ze mi bardzo zalerzy pocieszyli mnie nadzieja iz w czwartek wieczorem dadza mi informacje czy na sobote natezenie aut bedzie duze czy poradza se .z jednej strony jest nadzieja z drugiej 2 dni niepewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ja wyjezdzam o 3- 4 nad ranem w sobote widnica Wrocław Oleśnica Kalisz.. jak by ktoś chciał się dołączyć to zapraszam jedziemy na 2 auta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 my startujemy z Lubina o 14stej 1 maja i spróbujemy połączyć się na trasie z grupą ze Szprotawy jak coś nr do mnie w celu integracji 509-953-336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 dobrej zabawy,u mnie porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi