Kieru Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy mógł by ktoś podzielić się całą wiedzą jak wymienić tuleje w belce tylnej bez koniecznośći demontażu jej z auta.Czy mozna poradzić sobie z tą operacją w warunkach"domowych" ? Ewentualnie adresy dobrych mechaników we Wrocławiu i okolicy któży poradzili by sobie z tym bez problemu i jakie moga być koszta tej robocizny?Lecz wolał bym zrobić to sam.Prosze o podpowiedzi.Z góry dziękuję. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 hej jeśli chodzi o te same tuleje któe swego czasu miałęm do wymiany w e 30 to , jak to określił znajomy mechanik "w ch.....j roboty" trzeba całą belkę ściągać. na terenie Archimedesa przy robotniczej jest dobry i tani warsztat, tam gdzie jest myjnia, to po prawo od myjni. Właściciel to Jarek, tel do niego:602 667 913 Przedzwoń i zapytaj się o koszty Z tego co kiedyś już porównywałem ceny wymiany tulei, sworzni w e30 to u niego wymiana była najtaniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 jak dobrze pamietam to..ściągasz kanapę ,odkręcasz od dolu śruby,wybijasz je do góry,wypalasz gumę albo nacinasz brzeszczotem i powinno wyjść :wink: .jak nie to targasz całą belkę.u mnie udało się bez :wink: [ Dodano: 7 Marzec 07, 22:53 ] tu masz link ze zdjęciami :wink: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=146419&highlight=#146419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 tak ja u swojej wymienialem robil to znajomy mechanik i jak przyjechalem do niego zobaczyc jak mu idzie to bylo tylko "...!!##$%#$^*&&&::??..." i szybko sie zmylem z tamtąd ale jest to do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esiue30 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dokładnie "roboty jest w chu....." w warunkach domowych bedzie cięzko. ja wyjmowałem belke u siebia na podnosniku kolumnowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi