Broder Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sprzedam 2 klosze AL do e46 po lifcie , sedan/touring Prawy klosz posiada jak by mikro-pekniecia (od temperatury?) widoczne patrzac pod katem , lewy rowniez ale zdecydowanie mniej. Zaden z kloszy nie ma typowych pekniec "na wylot". Oczywiscie homologacja na zarowki halogenowe i Xenon rowniez! CENA 100 PLN za komplet Posiadam rowniez lewy i prawy reflektor (lewy ponoc anglik, prawy nie wiem) cale na czesci, oprocz kloszy. Lewy reflektor 100% NOWY ! Nowe oprawki, nowe zarowki PHILIPS, idealna obudowa! Ceny ustalane indywidualnie za poszczegolne czesci Sprzedam opony Toyo T1R 215/35r18 Stan bieznika 6mm , bez łat , jedyna wada sa lekko 'nadgryzione' stopki. Ponoc bez problemu trzymaly cisnienie (wg sprzedajacego). Kupilem 4 sztuki (facet nie chcial sprzedać 2 szt.) a potrzebne byly mi tylko dwie, dlatego dwie pozostale sprzedaje. Chce za nie dokladnie polowe tego ile mnie klosztowal caly komplet - 400pln za 2 sztuki Opony letnie 215/35 ZR 18 Toyo (5254218477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Dokladnie z tej aukcji sa opony foty opon i uszkodzen Dodam ze wszystkie 4 opony mialy podobne uszkodzenia, u mnie 2 sztuki na 8,5j trzymaja cisnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Potrzebuję gumkę na żarnik zewnętrzny- co jest między żarnikiem a lampą tylko że do e39 lift- jest jeszcze i jaki $ ? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 jest wszystko, tylko pokaz dokladnie o ktora gumke chodzi moze byc juz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Potrzeba do e39 na xenona, a chodzi mi o: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi