PRZEMO Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 może nie wszyscy wiedzą o tej imprezie , więc wrzucam linka... Moto piknik motoryzacyjny 26.04.2015 Kamień Śląski - Forum BMW Klub Południe dla ekipy z wrocławia proponuję wyjazd zorganizowany; zbiórka pod decathlonem o 7.30 , wyjazd o 8 rano... jeśli ktoś ma jakieś uwagi , sugestie to zapraszam:p LISTA 1. PRZEMO&EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To z kamienia prosto na najt kwietniowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 jakfure poskładam to bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 2. maris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 2. maris 3.Chacko e30, 2xe30... na 100% lecimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak uda mi sie załatwic wolne to też pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chyba będę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Prawdopodobnie też będę z Młodą i Juniorami (jeśli na weekend pogoda będzie Ok) Wysłane z Sony Xperia Z3 compact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Prawdopodobnie też będę z Młodą i Juniorami (jeśli na weekend pogoda będzie Ok) Wysłane z Sony Xperia Z3 compact Według wczorajszej pogody na weather online ma być ciepło ponad 20 stopni Weather online z Krapkowic, 13km od kamienia: www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=x7234&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 A tutaj z TVN meteo: tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/kamien-slaski,17210/dlugoterminowa,1/ Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To już wszyscy? My jutro lecim z Dyziami i Forestami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja lecę z francuzem i chyba poldkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bastars którędy lecicie? Trzeba by się spotkać o 9.30 pod bramą - wtedy wjedziemy w Strefę Klubów. Po tym czasie wjazd wyłącznie na parking dla gości więc warto być wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Już rozmawiałem z Przemem, widzimy się po dziewiątej pod bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wiem, że z nim rozmawiałeś bo siedzi u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 gulgusie:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Panowie jakies fotki z kamienia macie? ciekaw jestem czy było cos ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Panowie jakies fotki z kamienia macie? ciekaw jestem czy było cos ciekawego. :lol::lol::lol: Ten zlot jest JUTRO :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 hehe dni mi sie poje.... spoko poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sebo, a co się stało, pogoda była znośna, pyski opalone:p dzięki wszystkim przybyłym, zlot spory choć moim zdaniem dopracowane mieli tylko drifterzy, na powrocie przed Opolem dopadła nas ulewa, ogólnie powiedzmy niedzielę można zaliczyć do udanych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 fajny zlot był ale piwo po 7 zł to przesada :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dla samej posiadówki z forumowiczami można było przyjechać, jak zwykle kulturka :lol: racja, zlot fajny, z cenami faktycznie troche przesada ale następnym razem trzeba wypełnić gabażnik we własnym zakresie :lol: Bastars dzięki za etat szofera. Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Więcej nie ma, bo się klisza w taborecie skończyła :4: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi