danieldeni20 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam. Ostatnio wiozłem kolegę a że żadko mam na tyle pasażerów to szyby się zapiekają na uszczelce i po prawej stronie w drzwiach kolega próbował na chama , mówię zostaw jak staniemy pomogę ręcznie bo rozpiepszysz coś..ten gamoń oczywiście postawił na swoje i udało mu się otworzyć i zamknąć. Dziś wystawiłem auto na trawkę żeby się powietrzyło otwieram wszystkie szyby i ta jedna opuściła się jakieś 10cm i dalej koniec to podniosłem do góry ale poszło tylko kawałek w dół i tak doszedłem do momentu , że okno jest zamnkięte i ani drgnie pytanie_bmw Zaóważyłem , że jakby jedna strona szła dobrze a druga nie. Co mógł rozwalić bo nie wiem czy go o kasę nie pociągnąć gamonia... Auto to turas e46 po lifcie tł bez elektryki 6 poduch. jak to rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 zdejmujesz listwę ozdobną, potem odkręcasz wkręty i na koniec wyszarpujesz boczek (trzyma na kołki). W tylnych drzwiach jest jeszcze wkręt ukryty wewnątrz korbki zdejmiesz, zobaczysz i będziesz wiedział co się popsuło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi