koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Panowie mam problem z nagłośnieniem w e39 duża navi , na wyświetlaczu witać że wszystko działa a głosu nie ma kiedyś już miałem taki problem ale sam się naprawił a tym razem cisza sprawdzałem bezpieczniki , powciskałem kostki , odłączałem aku i nic ,przestało grać :x macie może jakiś pomysł co mogło się stać ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W najgorszym wypadku padł tuner... Odłącz aku na noc, jak nie pomoże to raczej bez kosztów się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tylko dziwne ze raz gral raz nie az w koncu wogóle nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Końcówki mocy poszły. Napisz do Soul'a z Wrocławia. Ogarnia te tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chyba najpierw znajde kogoś z tunerem na podmianke ,bo troche dziwne ze tak koncowki mocy by sie skonczyly ,wydaje mi sie ze od razu by padly a nie raz gralo nie gralo ,ale moze masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Końcówki mocy to bolączka e39, kontaktuj się z 5oul-em jak Adrian pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 sprawdziłem jeszcze bezpiecznik w tunerze ale jest ok chyba mnie szlag trafi bez muzy w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Masz dźwięk silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Masz dźwięk silnika tylko szkoda że to nie V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Problem rozwiązany,tak mnie draznilo ze rozebralem caly tył i znalazlem winowajce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 i znalazlem winowajce coś więcej w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 coś więcej w temacie? Przy dokręcaniu amortyzatora kabelek od glosnika w półce wszedł pod nakrętke ,no i wiadomo co sie stało przy dokręcaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dobrze że obyło się bez kosztów : ) Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Witajcie. Podepnę się pod temat. U mnie nie gra lewa strona w aucie, domyślam się , że padła końcówka mocy. Jest ktoś we Wrocku , kto ogarnia te klimaty? Dodam, że byłem u paru fachowców od sprzętu, ale nie podołali sprawie. Mam namiar w Swidnicy....ale koszt naprawy jaki podał jest chyba trochę przesadzony. Może ktoś pomożeuklon_bmw P.S. Soul już nie mieszka we Wrocławiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja swój tuner wysyłałem BM54 TUNER WZMACNIACZ NOWE KOŃCÓWKI MOCY,ROK GWAR. (5814407969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Expressowa naprawa, super wykonanie. Jak narazie pół roku i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dzięki Adrian za podpowiedź. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A czy ktoś się orientuje jaka jest tam końcówka mocy ? ewentualnie dysponuje schematem ? Robota powinna być prosta i szybka jak części są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi