showtime-tv Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Chłopaki powiedzcie mi do czego służy przycisk umieszczony w miejscu wskazanym na zdjeciu tuz kolo kierownicy ? Bo u mnie pozostala po nim... dziura... A widac ze obudowa tego przycisku jest oryginalna bo idealnie jest wyprofilowana pod kątem deski. Powiedzcie prosze jeszcze do czego sluzy przelacznik (przycisk) kolo automatycznej skrzyni biegow na konsoli srodkowej? Jest tam jakaś gwiazdka "*", literka "E" i "S". "S" nie wskakuje reszta chodzi. Ale do czego to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martillo Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Hej. Nie pamiętam juz dokładnie ale wydaje mi sie że tam powinno być pokrętło do głośników...tzn wybierasz zeby grał przód lub tył. Nie jestem pewnien ale chyba to to. [ Dodano: 4 Marzec 07, 22:37 ] A te przyciski koło skrzyni to chyba wybierasz sobie czy chcesz jechać na S czyli sport czy E- ekonomicznie tzn normalnie no i M powinno być- manual. Mysle ze oto chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A do czego w takim razie jest gwiazdka też w tym przycisku kolo skrzyni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtomax Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witam przycisk koło skrzni jest to przełącznik zmiany trybu pracy skrzyni bieów S- jazda sportowa (dłużej ciągnie na poszcaegulnych biegach) E- jazda ekonomiczna (do codziennej jazdy) M lub gwiazdka- jazda tak zwana manualna (używana zazwyczaj na śliskiej nawieżchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 * oznacza jazde w zimie, samochód tak nie zrywa sie przy ruszaniu Po jezdzie na E przełacz na S i gaz dio dech a sam zobaczysz co to potrafi :lol: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ile moze kosztowac zmiana z manuala na automat bo mi sie znudziło wachlowanie biegami-leniwy sie robie.cena skrzyni i wogóle co potrzebne do wymiany,jakie czesci albo cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Hehe przesiadaj sie na automata jak najszybciej Fajna sprawa zwlaszcza jak sie ma idealke skrzynie ze ani nie zrywa ani nie szarpie nawet przy gwaltownej jezdzie A ja taka mam hehe [ Dodano: 5 Marzec 07, 21:28 ] Za cholere nie przelacza mi na S... Na wyswietlaczu wyswietla albo gwiazdke albo "E", ale na "S" nie chce wskoczyc Why?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Może ta babcia, od której odkupiłeś samochód za czesto urzywała S :lol: musiało jej sie spodobac ,,kickdown'' i wciskanie w fotel. może coś ci przełacznik nie łączy rozbierz go i przeczyśc mozę nie był w ogóle urzywany i sie zasyfiła ta strona. [ Dodano: 6 Marzec 07, 10:28 ] a co do przycisku nier wiem czy to dokładnie to samo miejsce ela tam gdzies własnie w okolicach sa przyciski od, ECD Elektroniczna kontrola amortyzacji i ASC+T Automatyczna kontrola stabilnoiści plus trakcja. jak bede miał dostęp do skanera to przesle ci ta strone. chyba ze posiadasz instrukcje obsługi to jest to na str. 40. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 To chyba nie taka "ideałka" ta skrzynia skoro na sport Ci się nie chce przełączyć :roll: Właśnie dlatego wolę mechaniczną skrzynkę manualną, nawet jak padną synchro to i tak siła razy gwałt i pojedziesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dzieki Kolego. Rzeczywiscie byl zasyfiony przelacznik. Wszystko smiga normalnie A co do stanu auta to widzac go na codzien sam lepiej moge ocenic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a co skan instrukcji z tymi przyciskami, chociaż nie daje ręki uciąć że to te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi