WoJtAs16BmW Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 To Moze Lepiej ja juz gadalem z kosa i powiedzial ze mozemy sie spotkac o ktorejs godzinie na galerii dominikanskiej na dachu na parkingu i pojedziemy. Bo gdzie galeria to wiem ??? Co wy na to ??? :cool: :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 To niech sie wpisza Ci ktorzy przyjada najpierw spotkac sie pod andersa na godzine 10;30 - 11;00 1.Szwedu & astra coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 1.Szwedu & astra coupe 2.nitro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 1. Szwedu & astra coupe 2. nitro 3. nibiru (o ile bedę miał wolną niedzielę, a zrobię wszystko żeby taką była...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJtAs16BmW Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 1. Szwedu & astra coupe 2. nitro 3. nibiru (o ile bedę miał wolną niedzielę, a zrobię wszystko żeby taką była...) 4. WoJtAs16BmW ( tylko ja nie wiem gdzie to jest ?????:( Ktos mnie jakos poprowadzi ???) :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Update: 1. Szwedu & astra coupe 2. nitro 3. WoJtAs16BmW ( tylko ja nie wiem gdzie to jest ?????:( Ktos mnie jakos poprowadzi ???) :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ostatnie dwa tygodnie panuje u mnie w domu grypa.... mam nadzieje, że do tego czasu minie!!!!! Jak tak to podjadę i proszę o naklejki!!!!! (te na auto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ostatnie dwa tygodnie panuje u mnie w domu grypa.... mam nadzieje, że do tego czasu minie!!!!! Jak tak to podjadę i proszę o naklejki!!!!! (te na auto) :arrow: Aga to nie spot maxbimmerowy, więc naklejek nie bedzie........ ale na pewno bedą 25 marca......http://forum.maxbimmer.pl/topics10/25-marca-2007-spot-bmw-klub-wroclaw-vt4041.htm tylko zgłoś się do mnie , bo niestety "lubię" zapominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 to o 10-10:30 na andersa nic nie uleglo zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJtAs16BmW Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam ja jutro wyjezdzam okolo 10 z Polkowic :mrgreen: :mrgreen: <bmw_2> <bmw_2> A tak konkretnie to kto jedzie ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Bylo wypas!!! Objechalem duzo autek m. in. 330d e46, a6 2.8 quattro, 2x E30 2.5l 24V, Jeep Grand Cheerokee 5.2l V8 i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 gratki a ogolnie byly montowane silniki 24v w e30 czy tylko 12v bo z tego co mi sie wydaje to najmocniejsze standardowo silniki to byly 170 km 2.5 oczywiscie poza m3 e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 w e30 byly 12v M20 ale pewnie te ze spota to swapy m50b25 lub m52b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Enzo wygrałeś z E30 z M50 lub M52 przy 192 kucykach :?: to sorry ale to lekko nie możliwe albo kierownik d... albo to juz nie 2,5 24V tylko złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tak, niepowienienem miec szans, pewnei byl ocos z nimi nei tak... ale dam soboe ucaic z ebylo to m50b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 heh tylko enzo ma wybebeszone autko... nie mniej jednak gratki skad wiecie ze to byly m50 albo m52 zaglodaliscie pod maske czy jak? bueuhe i swoja droga klaniam sie nisko jak jestes w stanie po sluchu dojsc do tego czy siedzi pod maska 12 czy 24 zawory heheh czekam na fotki i filmiki z tych wyscigow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 heh tylko enzo ma wybebeszone autko... nie mniej jednak gratki skad wiecie ze to byly m50 albo m52 zaglodaliscie pod maske czy jak? bueuhe i swoja droga klaniam sie nisko jak jestes w stanie po sluchu dojsc do tego czy siedzi pod maska 12 czy 24 zawory heheh czekam na fotki i filmiki z tych wyscigow Serek juz nie mam, tylk oz bagaznika wyjalem tapicerki zeby nie zbrudzic oponami i tylna kanape :!: tak zagladalismy pod maski ,ale po sluch utez potrafie, nie chwalac sie :twisted: [ Dodano: 19 Marzec 07, 07:53 ] moj trailer ze sarbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJtAs16BmW Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 fajnie bylo :D Zmienilem opony na stalowe zakrecilem sie pare razy i........ pompa paliwa mi siadla :evil: :evil: Czekalem az mi z polkowic nowa pompe przywioza ......... Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi