Dlugi E36 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witam kupilem wlasnie autko i sprawdzilem interfejsem programem carsoft 1.0 i pokaywalo błod nr 15 i bład numer 207 co one oznaczaja a pozatym sporo pali ok 10 spokojnie jezdzac ale ma 17 felgi 225 zna ktos taki problem?? a pozatym tem nie dochodzi do połowy tylkotszyma sie zaraz za niebieskom kreskom ale to chyba bedzie termostat albo czujka na cieplo.prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jeśli chodzi o same kody błedów to nie wiem jak je rozszyfrować , ale jeśli są wogóle jakieś tzn. , że ktoś mieszał i na 90% jest cofnięty licznik. Natomiast z temperaturą to napewno termostat koszt 50 zł +/-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 10l to dużo na 140 konie mech.? Piszesz o jeździe w mieście czy na trasie? Co do temp. to oczywiście sprawdź termostat. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlugi E36 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam wymieniłem termostat i jest temp ok a spalanie dalej takie same na miezone na trasie 15 km do pracy i z pracy 15 a czy oplaca sie kupic sade lambda zamiennik z allegro NGK czy Boscha i jak pasuje do mojego bo komp dalej pokazuje blad i pewnie jest to sąda lambda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi