Mateusz_ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam problem Zakupilem bmw e65 i od poczatku jest problem z wycieraczkami. Gdy wsiadam do auta odpalam pojawia sie jakis blad skrzyni biegow po czym zaczynaja wlaczac sie wycieraczki i nie idzie ich w zaden sposob wylaczyc poza zgaszeniem auta. Odlaczam kleme na jakis czas podlaczam znowu problem znika. Gdy otworze i zamkne pare razy auto znow pojawia sie ten sam problem. Nawet kupilem nowy akumulator bo myslalem ze jakies zwarcie robi stary ale nic to nie pomoglo Pomozcie jakos Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Mateusz_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 https://m.youtube.com/watch?v=rq2YfUkIpVo Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 jakieś błędy zczytywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nic nie pokazuje Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Może być gdzieś zwarcie w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tez tak mi sie wydaje stawialbym na kable ktore ida w kolumnie kierowniczej Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Może być gdzieś zwarcie w instalacji. Kamcio w poniedzialek jestem u Ciebie. Jak ty nie pomozesz to bede zmuszony gdzies wstawic zeby ktos to ogarnal Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 e65 to jeżdzący komputer :mrgreen: wątpie ze masz zwarę na przwodach no chyba że jest pospawana z kilku , mi jak sie w e60 wysypał moduł sgm gateway to wycieraczki się włanczały a w e65 też go masz , komunikuje się z innymi modułami i ma sporą w tykę ze światłowodami ja bym jego sprawdził i zrobi update softu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Softy porobione, viny podopisywane i ztego co wiem problem ustał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dokladnie :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi