matiswidnica Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć panowie wielka prośbę mam do was a mianowicie pisze w imieniu kolegi który szuka dobrego lakiernika w cenie do 350zl za element ewentualnie można dopłacić . Jak znacie jakiegoś i widzieliscie efekt jego prac piszcie w komentarzach l. Z góry dzięki Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez matiswidnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja malowałem u lakiernika, ktorego polecił mi Leo. Nie mialem zbytnio kasy i zaplacilem 500zl za malowanie noska maski, słupka, i progow przy przednich blotnikach bo klar zlazil i tez bąbel był. Cudów sie nie spodziewałem i jak dla mnie jest OK. Kolega malował tam zderzak też. Koles mieszka we Wro (zakrzów). Jak bedziesz zainteresowany to napisz na pw to dam namiary i zapytasz o cene itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja też właśnie maluje dwa zderzaki u wyżej wspomnianego kolegi . Prawdopodobnie w piatęk będzie gotowe więc dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja malowałem u lakiernika, ktorego polecił mi Leo. Nie mialem zbytnio kasy i zaplacilem 500zl za malowanie noska maski, słupka, i progow przy przednich blotnikach bo klar zlazil i tez bąbel był. Cudów sie nie spodziewałem i jak dla mnie jest OK. Kolega malował tam zderzak też. Koles mieszka we Wro (zakrzów). Jak bedziesz zainteresowany to napisz na pw to dam namiary i zapytasz o cene itp. A facet ma jakieś warunki? Chodzi mi o to żeby pomalować o wiele więcej jak jeden element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A facet ma jakieś warunki? Chodzi mi o to żeby pomalować o wiele więcej jak jeden element. Nie wiem bo auto podstawilem na podworko i odebralem z podworka. Kolega malował u niego zderzak, ktos tam tez malował dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Leo będzie malował całe auto, więc strachu nie ma . Jutro sprawdzę efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W piątek odebrałem zderzaki i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Michała. Nie dość, że bardzo ładnie pomalował (wszystko w jednym tonie) to jeszcze naprawił dwa drobne pęknięcia w zderzaku, po których teraz nie ma najmniejszego śladu. Spokojnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik789 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W piątek odebrałem zderzaki i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Michała. Nie dość, że bardzo ładnie pomalował (wszystko w jednym tonie) to jeszcze naprawił dwa drobne pęknięcia w zderzaku, po których teraz nie ma najmniejszego śladu. Spokojnie polecam ile wziął za zderzak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja mogę również mogę polecić Michała "majkiego" malowalem splitery, lotke, dyfuzor a znajomy nerke i luaterka i wszyscy byli zadowoleni, warunki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Skoro jest sprawdzony i polecacie to dajcie namiar na niego- tel, gdzie funkcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 695 870 919 - Michał - ul. Stoczniowa 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi