Maajkii Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dzien dobry. Dawno mnie nie slychac tutaj.. Licze ze koledzy mi pomoga! Turas poszedl do zyda za calkiem niezle pieniazki. To szukam znow E36 ( stara milosc nie rdzewieje ) Co do wymagan, conajmniej M50/M52B25/B28. Moze byc po Swapie ale z minimum R6, na R4 nawet nie patrze Buda Coupe/Cabrio , preferuje Coupe ale Cabrio tez ujdzie. Kolor... Tutaj ma bardziej zdecydowac stan ale jak sie znajdzie cos ciekawego czemu nie (avus / dakar gelb / montrealblau <3 / Imola Red itp.. ) Zastanawialem sie nad ta z Bialegostoku, ale po rozmowie z wlascicielem odpuszczam raczej temat przyznaje sam ze jeszcze troche $ trzeba w nia wsadzic.. LPG nie koniecznie, ale BARDZO mile widziane. Co do wypasu to org. mpasztet ,mile widziana rowniez szpera nie wyobrazam juz sobie jazdy bez (oczywiscie nie 100% ), no i klima mnie zadowoli, reszte mozna dolozyc Mam nadzieje ze starzy koledzy mi pomoga, moze cos poleca Obszar poszukiwan : Polska-Niemcy-Szwajcaria Moze znajdziecie cos ciekawego bo ja cos nie moge.. Na M3 mnie jeszcze niestety nie stac No i najwazniejsze budzet +- 20tysiecy złotych (moze byc z niemcowni/szwajcarii do oplat w 20k musze sie zamknac) oczywiscie moze byc tansze to zostanie mi na porzadna instalacje podtlenku LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Majkus znowu kombinuje Przeglądałeś strony syndykatu jak i na inne fora? Koleżka z dgl ostatnio ładną kupił 2.8 za 14k w qpejce z syndykatu - oglądałem na żywo i wymiocik konkretny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem ja fajna wlasnie wiem ktora... Jutro jade cos obejrzec do Gdynii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 preferuje Coupe ale Cabrio tez ujdzie. na pewno tak preferujesz?? bo ja zdecydowanie odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Lubie bude Coupe... Ma cos w sobie po prostu! O gustach nie dyskutujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 I coś obejrzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi