Jurek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Mam pytanko jakie amortyzatory i psprężyny polecalibyście do mojej buni? Amory już nadają sie do wymiany a przy okazji zmienie sprężyny tylko nie mogą zbyt obobniżać bo mam felgi z 5, i jak to cenowo wygląda.Pozdrowienia bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Do e36 do tyłu mam amory nowe monroa! jak by co dzwoń 509261710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 polecam tylko sachsa lub boge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 tylko bilsteiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Amorki! Sachsa, lub Boge(orginały do BMW) lub bilsteiny! :cool: Pozdrawiam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi