Stifler Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siema. Z racji tego że kupiłem e46 anglk na czesci to moje pytanie jest takie. czy fotele z anglika mozna zamontować do europy ? chodzi o to mate zajetości fotela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ponoć przekładasz siedziska w e46, olej mate kup emulator Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) nie bedzie problemu z poduszkami ? no i jak założe fotele od anglika to mata bedzie od strony kierowcy. to emulator wtedy założyc od kierowcy czy od pasażera ? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A mata jest dobra czy wywalona, bo jak dobra to problem masz z głowy. Jak będziesz miał mate pod dupskiem kierowcy to najwyżej podczas wypadku wywali Ci poduche pasażera na allegro zaślepki kokpitu około 100zl a poducha 50. Ale to wiadomo przy wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 tak tylko z lewej strony nie ma podłączenia pod mate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No to wyłączyć można by ją kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 jak nie masz kogoś co by ci przez ncs ją wyłączył to z lewego fotela angielskiego wypiasz kabel z wtyczka do maty mocujesz go pod prawy fotel i podłanczasz emulator ( w sumie rezystor z diodą nie wiem czy można nazwać emulatorem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 w sumie to czytałem o tym wyłączeniu maty przez ncs. po wyłączeniu działa poduszka pasażera non stop i kontrolka od poduszki gasnie. jeżeli jest ktoś na forum kto może mi to wyłączyć oczywiście odpłatnie to chetnie bym skorzystał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi