Popek_666 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Myślałem, że to jasne że spot jest "nieoficjalny". Żeby zrobić takie spotkanie oficjalne to potrzebne karetki, policja, pewnie jeszcze wojsko, saperzy, helikopter, milion medyków i ciekawe co jeszcze... Tak więc szans 0. A spotkanie tłumaczę miałoby być "na dziko" bo u nas tylko takie możliwości, jeżeli chodzi o realne zorganizowanie i spotkanie w najbliższym czasie. Na takiego oficjalnego spota to już jeden klubowicz się wypowiadał: 3 lata czeka i nic . Oczywiście nie będzie to rozgłośnione i hasło Maxbimmer nie padnie bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 lotnisko olesnickie juz dawno nie nalezy do wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 lotnisko olesnickie juz dawno nie nalezy do wojska Rozwiń tę myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 miało tam powstać lotnisko cywilne i cargo, obecnymi włascicielami (chyba jeszcze) jest stowarzyszenie przyjaciół lotniska, ale jest ono jest już w stanie likwidacji bo cała inwestycja okazała się klapą. Z tego co mi wiadomo o prawa do lotniska walczy teraz politechnika wrocławska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A z kim walczy ta politechnika wrocławska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 z maxbimmerem nie wiem czy mają jakąś konkurencje wiem tylko że starają się o prawa do tego lotniska, tutaj jest strona z zarządem myślę że wszelakie pytania można by kierować do nich, w końcu był tam już organizowany piknik, może i zgodziliby się na organizację imprezy sportowej Stowarzyszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Uwierz proszę na słowo, że się mylisz do tego kto jest właścicielem. Bądźcie cierpliwi, to może coś się uda w tym temacie zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Eeee... to kupmy sobie lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 być może stowarzyszenie zwrociło już lotnisko wojsku, jeżeli tak to przepraszam za zamieszanie, z drugiej strony dziwi brak jakiejkolwiek tabliczki informującej że jest to teren wojska, przeciez to wlasciwie jest teren dla wszelakich nordicwalkerów, spacerowiczów z psami i osób które chcą sprawdzić do ilu rozpędzi się ich auto, codziennie przewijają się tam ich dziesiątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zapewne umieszczą ją jak komuś coś się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zawsze jest opcja wynająć sobie tor na rakietowej. Kiedyś chyba placiło się ok 250zł za godzine użytkowania toru? Wjeżdzamy w 10 typa to po 50zł na głowe i mamy 2h tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 miało tam powstać lotnisko cywilne i cargo, obecnymi włascicielami (chyba jeszcze) jest stowarzyszenie przyjaciół lotniska, ale jest ono jest już w stanie likwidacji bo cała inwestycja okazała się klapą.Z tego co mi wiadomo o prawa do lotniska walczy teraz politechnika wrocławska Jakis czas temu na MojaOlesnica byl artykul, ze jakis duzy koncern (chyba VW) chcial wykupic ten teren lotniska i postwic tam hale produkcyjne. No ale widze, ze za malo chcial dac, albo bylo za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tak czy owak jak chcecie tam polatać na własną oczywiście odpowiedzialność to skrzyknijcie się indywidualnie na fb/nk/GG-po wlepach na furach bez kłopotu trafia się na forum -znaleziony temat o "organizowaniu" i już ktoś będzie świecił oczami...zanim pismaki doczytają(o ile wogóle)temat do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Przenioslem do offa Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pany, z nieco innej beczki - dostałem info na temat możliwości zorganizowania na legalu spotkania "z atrakcjami" na Niskich Łąkach. Tor na wyłączność: 200 zł za godzinę. Do tego trzeba przedstawić polisę ubezpieczeniową imprezy motoryzacyjnej na kwotę co najmniej 30 000 PLN. Koszt takiej polisy jest mi nieznany. Wtedy możemy na Niskich Łąkach robić co chcemy - eMpiątki mogą palić kapcie i latać bokami do upadłego Niestety koszta jak sami widzicie są znaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To lepiej w Kamieniu Śląskim zorganizować. Miejsca dużo i niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A tam będzie na legalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 w siechnicy kiedyś kilka razy słyszałem o jakimś lotnisku? nigdy tam nie byłem i nie chce mówić jak jest, wiem tylko że tam coś kiedyś się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A tam będzie na legalu? Jak najbardziej tylko wiadomo, że za monetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 podobno spot odbyl sie dzisiaj Bmw płonęło na lotnisku - Oleśnica - MojaOlesnica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Chyba już wiecie czego chcemy uniknąć? Niestety zlotu na lotnisku pod szyldem Klubu nie będzie, ponieważ na chwilę obecną lotnisko ma inne przeznaczenie niż cele komercyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi