DrivterGSI1 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Panowie kupiłem dziś dystanse do mojej e30 od znajomego,ale jak sobie na spokojnie w domu je obejrzałem to stwierdziłem że to jakiś badziew.W środku mają pierscień centrujący na felgę,i to nie jakoś zespojony tylko wkładany,taka tulejka.No i jak ja to założę na piastę,wejdzie ten dystans na ten kapelusik to nie będzie wystawać nic aby koło siadło na to.Czyli wychodzi na to,że koło będzie musiał być tylko przykręcone(dociśnięte) śrubą? Wdłg mnie doby dystans to taki dystans A te co mam wyglądają tak Tylko że w środek mają jeszcze włożoną taką tuleje:) Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 chyba do 7 mm nie musisz mieć kołnierza a bym wybrał ten co pokazałeś a nie co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No a ja mam 15 i 20mm bez kołnierza:O Idą na złom,zamawiam z kołnierzem ,nie mam zamiaru się na tym zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie zakładając nowego tematu. Zamawiam te dystanse. Mogą być ? Niby duraluminium pa6 ,dobry materiał ? wypowiedzcie się DYSTANSE 20MM BMW, SEAT, VW 57,1 4x100 + ŚRUBY (5283879165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie zakładając nowego tematu.Zamawiam te dystanse. Mogą być ? Niby duraluminium pa6 ,dobry materiał ? wypowiedzcie się DYSTANSE 20MM BMW, SEAT, VW 57,1 4x100 + ŚRUBY (5283879165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja od nich brałem 3kpl dystansow do e39 i żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi