Mazi Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Witam , Na sprzedaż mam nowe, markowe, letnie opony Hankook v12 evo2 k120 w rozmiarze 205/40/17 ( opony świeże -wyprodukowane przełom kwiecien/maj 2014, nowe , nie żadne leżaki, data produkcji na zdjęciu. Opony kupowałem dla siebie do swojego projektu- mocne tylnio napędowe auto. Potrzebowałem opon, które bedą bardzo przyczepne podczas ruszania, hamowania oraz zapewnią wysoką stabilność i dobre prowadzenie. Spędziłem setki godzin szukając odpowiedniej opony. Punktem odniesienia były strony głownie z USA, gdzie m.in. ta opona była sprawdzana w wielu wymagających testach z oponami innych producentów. Z racji ze opona nie jest szeroka (205) musiała być na prawdę dobra, aby zapewnić mi wysokie osiągi oraz bezpieczeństwo. Przewyższała ona swoimi właściwościami opony które były droższe w zakupie o prawie 200 pln. Po przeanalizowaniu dziesiątek testów doszedłem do wniosku że warto kupić te opony. Z racji że marka Hankook jest dostawcą opon w wielu seriach wyścigowych wiedziałem że owe testy nie będa wydumane. Z racji iż mój projekt przybrał nie oczekiwany kierunek, sprzedaje te wspaniałe opony po cenie sporo niższej niż je kupowałem - prawie 400 pln za sztukę + wysyłka. Cena 269 za sztuke , sprzedaje komplet ! Mogę sprzedać w parach - proszę o kontakt . Nie sprzedaję pojedynczych sztuk. Cena nie podlega negocjacji w zaden sposob - jest po prostu mega okazyjna. Mile widziany odbiór osobisty - Wrocław. Kontakt : pw Tel ....725.... ...069... ...423.... Gg ...2..9.6..4.6.5.6.. zdjecie (zainteresowanym wiecej na maila) -> Edytowane 28 Marca 2015 przez Mazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi