mareq Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 szukam odpowiedzi na pytanie ,które mnie nurtuje od pewnego czasu... mianowicie chodzi mi o osłony progu kombi. i tu moje pytanie... czy osłony progu tudzież listwy w próg bmw e46 sedan będą pasowały do kombi? realoem sedan: RealOEM.com BMW E46 325i EDGE PROTECTION/COVERINGS ROCKERS realoem kombi: RealOEM.com BMW E46 325i EDGE PROTECTION/COVERINGS ROCKERS według mnie to to samo, jak myślicie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie wiem czy są takie same, ale jeżeli potrzebujesz to mam zwykłe nie m-pakietowe. Oddam za 4-ro pak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jaro ale masz z kombi czy z sedana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi