SUB_ZERO29 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Posiada może ktos wkład lusterka Do E46 podgrzewany, kolor szkła niebieski???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 strona??? nadwozie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Strona kierowcy (ale ponoc niema różnicy lewe i prawe te same) nadwozie kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 podepne sie... rowniez chetnie dwa wezme (lift e46 touring), ewentualnie polecicie cos w necie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 O widzę, że wkłady idą jak ciepłe bułeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Panowie a lustra od E39 podejdą ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Z e39 raczej będą za duże. Swego czasu kupowałem w necie za około 50 parę złotych sztuka i były ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja również brałem z allegro jakis rok temu i wszystko ok. Jedynie zauważyłem, że szkła były minimalnie mniejsze od ori. Nawet grzanie ciągle działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Rozumiem, że mowa o zamiennikach. A jak z jakością takich wkładów widać coś w nich co się dzieje za autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dokładnie tak. Ja miałem chyba z firmy TYC o ile dobrze pamiętam. Były praktycznie jak ori. Nie widziałem żadnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Rozumiem, że mowa o zamiennikach. A jak z jakością takich wkładów widać coś w nich co się dzieje za autem? Moje wkłady (zamienniki) wytrzymały 4 lata, teraz też musze kupić następne bo zaczeły wychodzić dziwne plamy. Ori które miałem trafiły w ręce wrocławskich złodziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 również się podpinam...mojej też by się należało odświeżyć lustereczka... jak ktoś namierzy godne zamienniki grzane niebieskie to biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 O widzę, że wkłady idą jak ciepłe bułeczki Nie dobrze, trzeba będzie zabierać swoje do domu na noc na wszelki wypadek Ja rok temu byłem zmuszony kupić nowe wkłady to do coupe zapłaciłem 49zl za sztukę, niebieskie podgrzewane, działają do tej pory ok, jedynie wtyczki od grzania trzeba było docisnac bo spadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie dobrze, trzeba będzie zabierać swoje do domu na noc na wszelki wypadek Ja rok temu byłem zmuszony kupić nowe wkłady to do coupe zapłaciłem 49zl za sztukę, niebieskie podgrzewane, działają do tej pory ok, jedynie wtyczki od grzania trzeba było docisnac bo spadały. Coś w tym jest. Jak kupię te wkłady to będę szedł z obstawą, żeby mnie nie napadli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi