__Fryzjer__ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kochani !!! Wraz z nowa jedyna i wspaniala malzonka jestesmy wam niezmiernie wdzieczni za liczne przybycie i wielkie emocje!uklon_bmwNaprawde wasze towarzystwo utkwi w naszej pamieci na cale zycie jestescie wspaniali i niema takiej rzeczy na swiecie ,ktora potrafila by wyrazic jak bardzo wazne dla nas bylo wasze towarzystwo.happy_bmwDziekujemy serdecznie z a super oranizacje ,z mloda czekamy na material od kamerzystow a tymczasem kilka fotek z ''innej''perspektywyPS..Prezent wspanialy Jeszcze raz MaxBimmer DZIEKUJEMY happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Gratulacje z okazji zawarcia związku wiem jakie to uczucie bo miałem na swoim ślubie orszak z klubu niestety stan dróg i odległość nie pozwalają na takie wyjazdy mi często ale wszystkie orszaki w bliskim rejonie będę starał się zaliczyć jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja również życzę wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpadyzor71 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wybaczcie, że trochę niestabilnie, ale dopiero się uczę obsługi tego sprzętu. Pozwoliłem sobie użyczyć 4 fotki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Elegancki filmik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Bardzo fajna produkcja !!! Masz chlopie potencjalbmw_1Serdecznie dziekujemy tobie i twojej wybrance za wszelkie starania ktore wlozyliscie w ten filmik jak i w caly udzial w orszaku....mamy ogromny dlug wdziecznosci wobec wszystkich uczestnikow rowniez ,taka bimmer rodzine to ja rozumiem :wink::wink::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon71 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wybaczcie, że trochę niestabilnie, ale dopiero się uczę obsługi tego sprzętu. Pozwoliłem sobie użyczyć 4 fotki. Bardzo fajnie Tobie wyszedl ten filmik:D. Czy jest szansa, abys udostepnil caly material? Bylbym Ci bardzo wdzieczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie Tobie wyszedl ten filmik:D. Czy jest szansa, abys udostepnil caly material? Bylbym Ci bardzo wdzieczny:) Chcesz wszystkie te filmiki z których sklejałem ten jeden? I w jakim celu tak z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon71 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Albo upiąc to na chomiku jeśli masz konto, a jak nie to gdzieś się kiedys spotkamy we Wrocku to przewertuje to na dysk:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Szczerze powiem, że zajmuje to prawie 3,5 gb, chomika nie posiadam i dalej mi nie powiedziałeś po co Ci ten cały materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 za***isty filmik... Wszystkiego najlepszego Młodej Parze!! Bardzo ubolewam ze nie miałem jak być z wami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Szczerze powiem, że zajmuje to prawie 3,5 gb, chomika nie posiadam i dalej mi nie powiedziałeś po co Ci ten cały materiał. Pewnie będzie konkurencyjny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jako ze juz dobra chwila minela od swietnego wydarzenia,chce sie podzielic kilkoma fotkami reportazowymi ...takie male wspomnienie i przedsmaczek w oczekiwaniu na klip ktory jest jeszcze w trakcie lepienia przez chlopakow....bmw_1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 oto mala zajawka pelnometrazowego filmu ktory bedzie niebawem Goraco dziekujemy miedzy innymi wam kochani drodzy klubowicze ze byliscie tam razem z nami !!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 piękna uroczystość, świetny filmik ... czekam na pełnometrażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 oj tak :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A oto przed nami dlugo oczekiwana projekcja z naszego slubu i weselicha wraz z orszakiem bmw_1zapraszam do obejrzeniahappy_bmw https://plus.google.com/109654546983195228762/videos?pid=6156572591182719202&oid=109654546983195228762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 piękny film!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 ehhh, pięknie przeżyłem to jeszcze raz uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fajne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi